Hop dedik açil Bakarmısınız (1 Viewer)

Aklımda priv8 olucak şeklinde proje var yeni guncel açıkları sitenin ip adresimi yazdigimiz zaman reverseden bütün siteleri cekip butun sunucuddaki sitelere aciklari denemesi
Yani güncel açiklari txt yoluyla programa yükleyeceğiz reserve üretip sunucudaki siteleri de taratma bölümüne aktaricak sonrada aynı anda tarama yapacak peki sunu düşündünmü sw ye yuklu aktarimda ddos görevi yapacağini o dorkların ? sunucunun kapanma ihtimali blok atma ihtimali düşünülmeli.

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Çalıntı diyenlere aha kanıt ama ilk onlar tarafından kullanılmıs olabılır
ek olarak bunu transparan yapmakta kolay değil 15-20dk uğraş istiyo
mk7PPP.jpg

Yani güncel açiklari txt yoluyla programa yükleyeceğiz reserve üretip sunucudaki siteleri de taratma bölümüne aktaricak sonrada aynı anda tarama yapacak peki sunu düşündünmü sw ye yuklu aktarimda ddos görevi yapacağini o dorkların ? sunucunun kapanma ihtimali blok atma ihtimali düşünülmeli.
O sırada proxy girer şöyle bisede olabilir sunucudaki sitelerin hangi cms olduğunu tariyacak bi tools wordpress opencart gibi ama reverse taktigi

O sırada proxy girer şöyle bisede olabilir sunucudaki sitelerin hangi cms olduğunu tariyacak bi tools wordpress opencart gibi ama reverse taktigi
Benım bu zamana kadar yaptiğim her program tuttu tutmayacak bir programa vakit ayırmak enayilik emek israfı projeyi düzgün bir şekilde toparlamadan da başlamanın mantıgı yok önce ne yapilacak karar verilmeli tamam güzel bir program hemde spyhackerz açisindan da süper olur ama yapilacak olanı önceden düşünüp sağlam yapmalı yaptıktan sonra makara olmakta var :)

Benım bu zamana kadar yaptiğim her program tuttu tutmayacak bir programa vakit ayırmak enayilik emek israfı projeyi düzgün bir şekilde toparlamadan da başlamanın mantıgı yok önce ne yapilacak karar verilmeli tamam güzel bir program hemde spyhackerz açisindan da süper olur ama yapilacak olanı önceden düşünüp sağlam yapmalı yaptıktan sonra makara olmakta var :)
Benim aklında birsuru proje var ama ekip lazim tek basina sen kodlardan 2 senede bitirirsin dedigim şeyler piyasada varmi bilmiyorum ama bahsettiklerim basit

Security abi, benim onerim bu şekilde ilk olaak bir program hazilarsin. Kolayca index atma oto index atma. Oto. Dork tarayip açık bulup sql manuel kendi bulup db, tables v.s verme. Ek olarak abi onun yerine bir script kurarsın sitede açık tarar ama 5-10 tool birleşimi olur çok amaçlı yani benim dusuncem bu yönde son kararı sen verirsin iyi forumlar.

Users who are viewing this thread

133,554Konular
3,282,778Mesajlar
319,230Kullanıcılar
stackflareSon Üye
Üst Alt