/ / / / / / // / / / / / / //
hocam atayım sıkıntı yok lakin biz nasıl delcez ( :at deliyim :Z
linuxServer bilgilerini paylaşırmısınız ?
Linux - Windows |Kernel Sürüm vs ?
at geçiyim sana veriyim :Z diyorum hemen 2 günde shell bypass ögretirsek biz bırakalim işi ozaman siz devam edin yillarimizi verdik yillari 2güne ögretmem
ne sw ihtiyaci elimde binlercesi var yardimci olucam ona zaten serveri geçip vericem daha ne istiyor belki server hard server belki easy bilemem ama gidip tw açip gösteremem birakirim ona kurcalar.Kardesi
Adam yardımcı olun anlatın ogretin diyor dostum. Sw ihtiyacın varsa açık açık söyle karşılayalım. Böyle şeylere gerek yok![]()
haklısnız valla hocam sıkıntı yok amaç sorun nasıl gidilir ( : ozelden yazarsanız atayım sizene sw ihtiyaci elimde binlercesi var yardimci olucam ona zaten serveri geçip vericem daha ne istiyor belki server hard server belki easy bilemem ama gidip tw açip gösteremem birakirim ona kurcalar.
ne sw ihtiyaci elimde binlercesi var yardimci olucam ona zaten serveri geçip vericem daha ne istiyor belki server hard server belki easy bilemem ama gidip tw açip gösteremem birakirim ona kurcalar.
http://fpmconsulting.com.pk/wp-content/themes/iied/404.php#ne sw ihtiyaci elimde binlercesi var yardimci olucam ona zaten serveri geçip vericem daha ne istiyor belki server hard server belki easy bilemem ama gidip tw açip gösteremem birakirim ona kurcalar.
senin ben şansini seviyim
Teşekkür Ederim Hocam İlginiz İçin ( : Anlaşılan Biraz Arap Forumlarına Göz Atayım Bypass Sıkıntılarım İçinsenin ben şansini seviyimsecureserver.net yeni başlayanlar için çok zor sunucu hatta eskileri getir onlarda burayi geçemez
cpanelden bile geçilmiyor burasi bütün tanidigim nerde arap suriyeli irakli var onlar bile geçemedi serveri sen burayi unut
![]()
skypeden ekleyip beyin firtinasida yapabiliriz kardeşim :Z ne demek ama arap forumlarinda takılman her zaman seni +2 adim önde tutar.Teşekkür Ederim Hocam İlginiz İçin ( : Anlaşılan Biraz Arap Forumlarına Göz Atayım Bypass Sıkıntılarım İçin
Geçen arkadaşlarım var yeni methodlarlasenin ben şansini seviyimsecureserver.net yeni başlayanlar için çok zor sunucu hatta eskileri getir onlarda burayi geçemez
cpanelden bile geçilmiyor burasi bütün tanidigim nerde arap suriyeli irakli var onlar bile geçemedi serveri sen burayi unut
![]()
yeni eski cpanel'den geçilmedi trde nerdeyse ismini duydugun adamlarda geçemedi araplarda bilemiyorum eski yeni priv methodlar denendi :Z belki geçen olabilir.Geçen arkadaşlarım var yeni methodlarla
Geçen var kardeşim emin olyeni eski cpanel'den geçilmedi trde nerdeyse ismini duydugun adamlarda geçemedi araplarda bilemiyorum eski yeni priv methodlar denendi :Z belki geçen olabilir.
sana göre herkez geçiyor her serveri ama biz göremiyoruzGeçen var kardeşim emin ol![]()
Sana göre de her sw easy biz sana kanıt getir diyor muyuz yav he he diyip geçiyoruz sende inanmadıysan yav he he de geçsana göre herkez geçiyor her serveri ama biz göremiyoruzkanit getir inanalim kardeşim . :Z
Arkadaş bu konularda uzman dünde bize hesap sormaya çaliştiSana göre de her sw easy biz sana kanıt getir diyor muyuz yav he he diyip geçiyoruz sende inanmadıysan yav he he de geç
skypeden ekleyip beyin firtinasida yapabiliriz kardeşim :Z ne demek ama arap forumlarinda takılman her zaman seni +2 adim önde tutar.
Kardeş her sunucusu geçilmez emin ol . Farklı bir sunucusunda fonksiyonun perm eksikliginden geciliyordur.Geçen arkadaşlarım var yeni methodlarla
hmm hesap sormak farkli icraatlarini görmek isterim demiştim okadar merak uyandirdin.Arkadaş bu konularda uzman dünde bize hesap sormaya çalişti![]()
ben sana kanit gösteririm sende bana göster ama İCRAAT :Z herkezin arkadaşi geçiyor zaten.Sana göre de her sw easy biz sana kanıt getir diyor muyuz yav he he diyip geçiyoruz sende inanmadıysan yav he he de geç
valla kardeşim ne kadar haklısın gerçekten yazını okuyunca anladım yazdıkların kişiliğini yansıtmış ve on numara bir adamsın kardeşim.Kısa öz bilmemek ayri geçilmez demek ayri her sistemde zaafiyet vardir. karşinda ki insana özgüven vereceğinize siz dahada cökeltiyorsunuz. Benim arkadaşim gecer senin arkadaşin gecemez.Ben yaparim sen yapamazsın bunlari geçin arkadaşlar herkezin bilgisi kendine benım bilgim den sana fayda gelmez bugun buradayız. yarın nerede oldugunu biliyormusun hayır senın bilgini buradakı insanlara birakipta gitmeyeceğine göre başkasını sorgulamana gerek yok karşindaki lamerdir proftur bilemezsın soru sorarsın adam sana cıkartır cevap verir ama gercekmi yalan mı onuda bilemezsin gözünle görmediğine beynınle yorum yapamazsın. Karşindaki insan sana yardım ister öğrenmek ister sen ters cevap verirsen arkadan gelen nesli bitirirsin burası bir forum bilgi paylaşmak bilmediklerini öğrenmek kimi kopyala yapiştir yapar kımı kendi yazar ama bir emek harcar burada 3000 kişiyiz. bunun aktif oranı %20 bunun %4 ü bu işi bilen onlar buraya bilgi almaya irseyler öğrenmeye geliyor bizler onlara destek cikmazsak buranın amacı farklılaşir.. neyse boşverin susmak en iyisi.
Başi sıkışan birseyleri öğrenmek isteyen soru sormak isteyen bana gelebilir.
Eyvallah sizde öylesinizdir.valla kardeşim ne kadar haklısın gerçekten yazını okuyunca anladım yazdıkların kişiliğini yansıtmış ve on numara bir adamsın kardeşim.