Server Dolu ByPass Edemedik (: CcC

/ / / / / / // / / / / / / //

Kardesi
at geçiyim sana veriyim :Z diyorum hemen 2 günde shell bypass ögretirsek biz bırakalim işi ozaman siz devam edin yillarimizi verdik yillari 2güne ögretmem

Adam yardımcı olun anlatın ogretin diyor dostum. Sw ihtiyacın varsa açık açık söyle karşılayalım. Böyle şeylere gerek yok :)

Kardesi

Adam yardımcı olun anlatın ogretin diyor dostum. Sw ihtiyacın varsa açık açık söyle karşılayalım. Böyle şeylere gerek yok :)
ne sw ihtiyaci elimde binlercesi var yardimci olucam ona zaten serveri geçip vericem daha ne istiyor belki server hard server belki easy bilemem ama gidip tw açip gösteremem birakirim ona kurcalar.

ne sw ihtiyaci elimde binlercesi var yardimci olucam ona zaten serveri geçip vericem daha ne istiyor belki server hard server belki easy bilemem ama gidip tw açip gösteremem birakirim ona kurcalar.

E kardeşim o zamanda her shell attıgında sana ihtiyac duyacak. Yani adamın önce root exp bulması gerektiğini sonra backconnect ile bağlanıp exploiti çalıştırarak root olması gerektiğini şukadar konusma yerine anlatabiliriz yani. Bizim zamanımızdaki adamların afedersin kıcı bası arşta geziyordu diye , bizdemi öyle davranalım ? Forum ortamının amacı yardımlaşma değilmi zaten.. Hani ne bileyim umarım ifade edebilmişimdir kendımı iftar vakti tartışma çıkartmak değil amacım yanlıs anlaşılmasın sadece yardımlaşmamız gerektiğini anlatmaya çabalıyorum

senin ben şansini seviyim :D secureserver.net yeni başlayanlar için çok zor sunucu hatta eskileri getir onlarda burayi geçemez :D cpanelden bile geçilmiyor burasi bütün tanidigim nerde arap suriyeli irakli var onlar bile geçemedi serveri sen burayi unut :D
Teşekkür Ederim Hocam İlginiz İçin ( : Anlaşılan Biraz Arap Forumlarına Göz Atayım Bypass Sıkıntılarım İçin

Kısa öz bilmemek ayri geçilmez demek ayri her sistemde zaafiyet vardir. karşinda ki insana özgüven vereceğinize siz dahada cökeltiyorsunuz. Benim arkadaşim gecer senin arkadaşin gecemez.Ben yaparim sen yapamazsın bunlari geçin arkadaşlar herkezin bilgisi kendine benım bilgim den sana fayda gelmez bugun buradayız. yarın nerede oldugunu biliyormusun hayır senın bilgini buradakı insanlara birakipta gitmeyeceğine göre başkasını sorgulamana gerek yok karşindaki lamerdir proftur bilemezsın soru sorarsın adam sana cıkartır cevap verir ama gercekmi yalan mı onuda bilemezsin gözünle görmediğine beynınle yorum yapamazsın. Karşindaki insan sana yardım ister öğrenmek ister sen ters cevap verirsen arkadan gelen nesli bitirirsin burası bir forum bilgi paylaşmak bilmediklerini öğrenmek kimi kopyala yapiştir yapar kımı kendi yazar ama bir emek harcar burada 3000 kişiyiz. bunun aktif oranı %20 bunun %4 ü bu işi bilen onlar buraya bilgi almaya irseyler öğrenmeye geliyor bizler onlara destek cikmazsak buranın amacı farklılaşir.. neyse boşverin susmak en iyisi.

Başi sıkışan birseyleri öğrenmek isteyen soru sormak isteyen bana gelebilir.

@Security başkan bizlere umut olmuşsun sözlerinle ama yığınla özel mesaj gelir şimdi sana ben tek isteğim sunucuya sızma ve bypass bununla ilgili ne öğretebilirseniz duacınız olurum

Kısa öz bilmemek ayri geçilmez demek ayri her sistemde zaafiyet vardir. karşinda ki insana özgüven vereceğinize siz dahada cökeltiyorsunuz. Benim arkadaşim gecer senin arkadaşin gecemez.Ben yaparim sen yapamazsın bunlari geçin arkadaşlar herkezin bilgisi kendine benım bilgim den sana fayda gelmez bugun buradayız. yarın nerede oldugunu biliyormusun hayır senın bilgini buradakı insanlara birakipta gitmeyeceğine göre başkasını sorgulamana gerek yok karşindaki lamerdir proftur bilemezsın soru sorarsın adam sana cıkartır cevap verir ama gercekmi yalan mı onuda bilemezsin gözünle görmediğine beynınle yorum yapamazsın. Karşindaki insan sana yardım ister öğrenmek ister sen ters cevap verirsen arkadan gelen nesli bitirirsin burası bir forum bilgi paylaşmak bilmediklerini öğrenmek kimi kopyala yapiştir yapar kımı kendi yazar ama bir emek harcar burada 3000 kişiyiz. bunun aktif oranı %20 bunun %4 ü bu işi bilen onlar buraya bilgi almaya irseyler öğrenmeye geliyor bizler onlara destek cikmazsak buranın amacı farklılaşir.. neyse boşverin susmak en iyisi.

Başi sıkışan birseyleri öğrenmek isteyen soru sormak isteyen bana gelebilir.
valla kardeşim ne kadar haklısın gerçekten yazını okuyunca anladım yazdıkların kişiliğini yansıtmış ve on numara bir adamsın kardeşim.

131,762Konular
3,271,113Mesajlar
316,120Kullanıcılar
Srk14531Son Üye
Üst Alt