Türkiyenin en büyük irc platformu :)

AsosyalHatun
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Butun forumlarda eskilerden muahhetim var sen p4rsta yenisin ama ben beyaZ eski sitesi oradayken ordaydim bu arada bitane site hacklemissin her forumda paylasmissin special sitede değil he laf taşıyan sensin çuteye laf goturuyordun yamuk yaptin index yedin sagdan gelen çaktı soldan gelen çaktı bizim cocuklarda çakmis doamine kadar almışlar hatta kuzey diye birisi çıktı fake oldugunu kanıtladılar bana telefon nonu bile verdiler sağdan soldan dilenmeye benzemez ben sen degilim

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Telefon no diyor kuzey diyor bukadar aptalsın işte evet devam et böyle yalakalık yap en azından kendime güvenip site açıyorum sen yalakalık yap ona bunu cuteyle ben herzaman kavgalıydım hala kavgalıyım ne laf taşımasından bahsediyorsun skype gel tolgayı alıcam tolgayla ben kavgalımıyım değilmiyim ona sor bakayım :) naylonsun diyorum boşuna demiyorum poşeeeet

Telefon no diyor kuzey diyor bukadar aptalsın işte evet devam et böyle yalakalık yap en azından kendime güvenip site açıyorum sen yalakalık yap ona bunu cuteyle ben herzaman kavgalıydım hala kavgalıyım ne laf taşımasından bahsediyorsun skype gel tolgayı alıcam tolgayla ben kavgalımıyım değilmiyim ona sor bakayım :) naylonsun diyorum boşuna demiyorum poşeeeet
Sizin mevzunuz 3 sene sürer :)

Kendiyle çelişki kuruyor posettik yalaka olduk neler neler uyduruyor mobildeyim sen kiz bile değilsin onu kanıtla öyle gel ben site acicam basabilecenmi sagdan soldan security dilenmeye benzemiyor 10 kez index yedin 20 lira para verdiğin domaine kiyaamadin

10 kez index yediğimi kanıtla çabuk kanıt istiyorum ama tam 10 olsun bekliyorum

Nasıl kanıtlıyım sana kendimi sen kimsin? bana deki ben buyum buyum tamam dicemde sen şu şu olmana gerek yok köpekliğinle tanındığın için pek kahale alınmıyorsun benim gözümde

Nasıl kanıtlıyım sana kendimi sen kimsin? bana deki ben buyum buyum tamam dicemde sen şu şu olmana gerek yok köpekliğinle tanındığın için pek kahale alınmıyorsun benim gözümde
Daha dun birseyler dilenen sendin herkesden dileniyon bence köpek olan sensin bana kanıtla gel sana kanıtla gelicem pcye geçim ozaman gor coskuyu

@Gök-Börü karşılığınıda alırsın emin olabilirsin bu konuda hiç bir tereddüt etme yani saygı maygı yok artık kimseye burama kadar geldi alttan aldıkça hep ezilen ben oldum saygı maygı yok size

@RicoDiaZ bende sorun yok ben kimseye birşey demeden herkes bana bulaşıyor herkes işine baksa böyle bir problem yaşanmıcak 100 kere dedim bazı köpeklere belirtmeme rağmen atlıyorlar itlik parayla değil bedava sonuçta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
132,174Konular
3,276,168Mesajlar
317,045Kullanıcılar
AlFaqeerSon Üye
Üst Alt