Konunun Rico ile yakından uzaktan alakası yok neden adamı etiketleyip polemik yaratmaya çalışıyorsun 
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Yataktan .Of of bu akşam nerenizden kalktınız merak ediyorum![]()
Sizin mevzunuz 3 sene sürerTelefon no diyor kuzey diyor bukadar aptalsın işte evet devam et böyle yalakalık yap en azından kendime güvenip site açıyorum sen yalakalık yap ona bunu cuteyle ben herzaman kavgalıydım hala kavgalıyım ne laf taşımasından bahsediyorsun skype gel tolgayı alıcam tolgayla ben kavgalımıyım değilmiyim ona sor bakayımnaylonsun diyorum boşuna demiyorum poşeeeet
Konunun Rico ile yakından uzaktan alakası yok neden adamı etiketleyip polemik yaratmaya çalışıyorsun![]()
Vpn kapatbu cloudflare sorununu aradan kaldirin forumda konu acamiyorm
İp değişiyorsan açamazsın konubu cloudflare sorununu aradan kaldirin forumda konu acamiyorm
Vpn kapat
Daha dun birseyler dilenen sendin herkesden dileniyon bence köpek olan sensin bana kanıtla gel sana kanıtla gelicem pcye geçim ozaman gor coskuyuNasıl kanıtlıyım sana kendimi sen kimsin? bana deki ben buyum buyum tamam dicemde sen şu şu olmana gerek yok köpekliğinle tanındığın için pek kahale alınmıyorsun benim gözümde