darkneet.com hacked!

bak guzel kardesim birinci olarak ben hatirlatiyim ben turk siber yildiz da yoneticiyim sizin gibi lamerler saldirmak icin toplanti yapmam gerek ve buna ugrasmaya deymesiniz siz biz bir timden fazlasiyiz emin ol

ssl nedir git ogren gel

kusura bakma ana okula ders veriyorum zoruna gittiyse sanada veriyim
AYT de Takilmaktan Şizofren olmuş beyni yıkanmış türk siber yıldız ne ddos komutanlığı felanmi ? :D

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
bize çeksen böyle olmazdı
artik sizinle bos bos konusmiyacagim uye lerinizi once bir guvenlik alin sonra konusun
dot.cf mlsf ssl vermiyor yazik bunuda bilmiyorsunuz ya acidim ya aglicam simdi :D DF :D:D D:: Fafdadfsd
Desenize bize hedef çıktı en kısa sürede heyklemek farz oldu
siteyi 3 gun once kapatmistik
Siber yıldız yarışmasının logosunu çalmışlar hahahah
biz kalici olarak gelmedik deep web de bizi rahatlikla bulabilirsin tanimiyan yoktur bizi deep webde

artik sizinle bos bos konusmiyacagim uye lerinizi once bir guvenlik alin sonra konusun

dot.cf mlsf ssl vermiyor yazik bunuda bilmiyorsunuz ya acidim ya aglicam simdi :D DF :D:D D:: Fafdadfsd

biz kalici olarak gelmedik deep web de bizi rahatlikla bulabilirsin tanimiyan yoktur bizi deep webde
Deep web de orospu de parmakla gösterirler :D

Bu adam içimizden biri bence :D bu kadar komik olamaz biri. Isko sen misin olm akşam akşam güldürme bizi :D

siz hepiniz ne mal oldugunuzu belli ettiniz dogrusu burasi buyuk gelismis bir tim sanmistim birlik beraberlik var sanmistim adam gibi adamlar sanmistim yazik be sizden degil hacker adam bille olmaz

siz hepiniz ne mal oldugunuzu belli ettiniz dogrusu burasi buyuk gelismis bir tim sanmistim birlik beraberlik var sanmistim adam gibi adamlar sanmistim yazik be sizden degil hacker adam bille olmaz
İndex girdi bakirelik bitti koçum forum kurmak turşu kurmaya benzemez altından kalkamıyacağınız işlere girmeyin hadi bay bay forumu kirletme banı yersin

Şu eşöx profilli arkadaş yöneticilere paraya kıyın demiş sitesi free domain,kardeş o adamlar parasıyla seni satın alır ;)

132,229Konular
3,276,941Mesajlar
317,159Kullanıcılar
angel123Son Üye
Üst Alt