bak git şurdan
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
AYT de Takilmaktan Şizofren olmuş beyni yıkanmış türk siber yıldız ne ddos komutanlığı felanmi ?bak guzel kardesim birinci olarak ben hatirlatiyim ben turk siber yildiz da yoneticiyim sizin gibi lamerler saldirmak icin toplanti yapmam gerek ve buna ugrasmaya deymesiniz siz biz bir timden fazlasiyiz emin ol
ssl nedir git ogren gel
kusura bakma ana okula ders veriyorum zoruna gittiyse sanada veriyim
https://siberyildiz.cf/ buyur kardes ssl oldugunu hemen gorursunveled yaa
sanki sizin siteniz ssl li mq
size cekmisizAYT de Takilmaktan Şizofren olmuş beyni yıkanmış türk siber yıldız ne ddos komutanlığı felanmi ?![]()
dot.cf
Desenize bize hedef çıktı en kısa sürede heyklemek farz oldu
Siber yıldız yarışmasının logosunu çalmışlar hahahah
Domain almaya paraları yetmemişTimin ismi bile çalıntı , Kurucular zaten satılık köpekler
![]()
artik sizinle bos bos konusmiyacagim uye lerinizi once bir guvenlik alin sonra konusunbize çeksen böyle olmazdı
dot.cf mlsf ssl vermiyor yazik bunuda bilmiyorsunuz ya acidim ya aglicam simdi
siteyi 3 gun once kapatmistikDesenize bize hedef çıktı en kısa sürede heyklemek farz oldu
biz kalici olarak gelmedik deep web de bizi rahatlikla bulabilirsin tanimiyan yoktur bizi deep webdeSiber yıldız yarışmasının logosunu çalmışlar hahahah
Deep web de orospu de parmakla gösterirlerartik sizinle bos bos konusmiyacagim uye lerinizi once bir guvenlik alin sonra konusun
dot.cf mlsf ssl vermiyor yazik bunuda bilmiyorsunuz ya acidim ya aglicam simdiDF
D:: Fafdadfsd
siteyi 3 gun once kapatmistik
biz kalici olarak gelmedik deep web de bizi rahatlikla bulabilirsin tanimiyan yoktur bizi deep webde
Bu adam içimizden biri benceartik sizinle bos bos konusmiyacagim uye lerinizi once bir guvenlik alin sonra konusun
dot.cf mlsf ssl vermiyor yazik bunuda bilmiyorsunuz ya acidim ya aglicam simdiDF
D:: Fafdadfsd
siteyi 3 gun once kapatmistik
biz kalici olarak gelmedik deep web de bizi rahatlikla bulabilirsin tanimiyan yoktur bizi deep webde
Bu devirde sizin gibiler hacker im diye gezerken ben muhabbet kuşu olmaya razıyım amua koydugumsiz hepiniz ne mal oldugunuzu belli ettiniz dogrusu burasi buyuk gelismis bir tim sanmistim birlik beraberlik var sanmistim adam gibi adamlar sanmistim yazik be sizden degil hacker adam bille olmaz
İndex girdi bakirelik bitti koçum forum kurmak turşu kurmaya benzemez altından kalkamıyacağınız işlere girmeyin hadi bay bay forumu kirletme banı yersinsiz hepiniz ne mal oldugunuzu belli ettiniz dogrusu burasi buyuk gelismis bir tim sanmistim birlik beraberlik var sanmistim adam gibi adamlar sanmistim yazik be sizden degil hacker adam bille olmaz
Hacker mi dedin sen ayıp yahu bu kadar da dil sürçmez yanlış yazılmaz leymır bile değil bunlarBu devirde sizin gibiler hacker im diye gezerken ben muhabbet kuşu olmaya razıyım amua koydugum
hangi malı kullanıyon knkbak senin sg şurdan orospu
Sen nediyon kardeş forumda küfür yasak her yorumda ayni seyi yazma .eşşek git burdan yoksa seni öldürüp kanın içerim