Rating - 0%
Merhaba ,
Ben SanalMuhafız ,
Bugünkü konumuzda android debian kullanımını göstericem gerçekten yararlı atscan , katanaframework , nmap , sqlmap , vs. Kısacası neredeyse github'da olan bütün scriptleri üzerinde çalıştırabilirsiniz ben bunda (GnuRootDebian) atscan kullanıyorum bir komut uzun sürüyor bende bu uygulamada başlatıp 2 - 3 gün bekliyorum öyle geliyor
ne komutu olduğunu sorucaksınız altta belirticem neyse kuruluma ve ilk ayarlara geçelim.
| Google play'de Gnurootdebian indirilir |
| uygulama açılır |
| ve sırasıyla konutlar girilir |
Komutlar =
| apt update |
| apt-get install git |
| apt-get install python |
| apt-get install python3 |
| apt-get install perl |
| apt-get install ruby |
| apt-get install gnome-terminal |
| apt-get install leafpad |
| apt-get install figlet |
Komutlarımız bu kadar şimdi istediğimiz kadar script indirebilirsiniz
He sorarsanız daha bunun özelligi yokmu diye evet var hemde bir sürü ubuntu işte
açık kaynak kodlu
neyse ne scripti indirilebilir diye sorarsanız
" The Hacking Scripts Uzun Anlatım "
Adlı konuma bakarsanız orda yararlı scriptleri paylaşmıştım.
Makalede söylediğim uzun süren komut şu =
perl atscan.pl --dork site:us --level 400 --wp --joom --admin --sql --save sanalmuhafiz.txt
Komut açıklaması =
amerikan domaininle (us) alakalı 400 tane sitede wordpress , joomla , sql açık tespiti ve bu sitelerde admin panel taraması ve çıkan olumlu sonuçları "sanalmuhafiz.txt" adlı dosyaya kayıt etmesini söyledik.
Anlatım tamamen bana ait olup kopyalanması , çalınması veya alınmasi iznim dışındadır
Bence diğer android hacking araçlarından çok daha iyi diğer araçları bu uygulama üzerinden kullanabilirsiniz md5 crecking , wifi hacking , sqlmap , admin panele bruteforce , nmap , mail hack , Ddos , hedef site açık tespiti , uniscan vb. Tüm toollar
anlatım bu kadar GnuRootDebian'ı Kötüye kullananlar yasal sorumluluğu kabul etmiş olurlar
neyse kurallar çiğnenmek için vardır
sonra görüşmek üzere iyi forumlar , iyi forumlar
Ben SanalMuhafız ,
Bugünkü konumuzda android debian kullanımını göstericem gerçekten yararlı atscan , katanaframework , nmap , sqlmap , vs. Kısacası neredeyse github'da olan bütün scriptleri üzerinde çalıştırabilirsiniz ben bunda (GnuRootDebian) atscan kullanıyorum bir komut uzun sürüyor bende bu uygulamada başlatıp 2 - 3 gün bekliyorum öyle geliyor
| Google play'de Gnurootdebian indirilir |
| uygulama açılır |
| ve sırasıyla konutlar girilir |
Komutlar =
| apt update |
| apt-get install git |
| apt-get install python |
| apt-get install python3 |
| apt-get install perl |
| apt-get install ruby |
| apt-get install gnome-terminal |
| apt-get install leafpad |
| apt-get install figlet |
Komutlarımız bu kadar şimdi istediğimiz kadar script indirebilirsiniz
He sorarsanız daha bunun özelligi yokmu diye evet var hemde bir sürü ubuntu işte
" The Hacking Scripts Uzun Anlatım "
Adlı konuma bakarsanız orda yararlı scriptleri paylaşmıştım.
Makalede söylediğim uzun süren komut şu =
perl atscan.pl --dork site:us --level 400 --wp --joom --admin --sql --save sanalmuhafiz.txt
Komut açıklaması =
amerikan domaininle (us) alakalı 400 tane sitede wordpress , joomla , sql açık tespiti ve bu sitelerde admin panel taraması ve çıkan olumlu sonuçları "sanalmuhafiz.txt" adlı dosyaya kayıt etmesini söyledik.
Anlatım tamamen bana ait olup kopyalanması , çalınması veya alınmasi iznim dışındadır
Bence diğer android hacking araçlarından çok daha iyi diğer araçları bu uygulama üzerinden kullanabilirsiniz md5 crecking , wifi hacking , sqlmap , admin panele bruteforce , nmap , mail hack , Ddos , hedef site açık tespiti , uniscan vb. Tüm toollar
anlatım bu kadar GnuRootDebian'ı Kötüye kullananlar yasal sorumluluğu kabul etmiş olurlar