Android Pentest Tools

Rating - 0%
Merhaba ,
Ben SanalMuhafız ,

Bugünkü konumuzda android debian kullanımını göstericem gerçekten yararlı atscan , katanaframework , nmap , sqlmap , vs. Kısacası neredeyse github'da olan bütün scriptleri üzerinde çalıştırabilirsiniz ben bunda (GnuRootDebian) atscan kullanıyorum bir komut uzun sürüyor bende bu uygulamada başlatıp 2 - 3 gün bekliyorum öyle geliyor :) ne komutu olduğunu sorucaksınız altta belirticem neyse kuruluma ve ilk ayarlara geçelim.

| Google play'de Gnurootdebian indirilir |
| uygulama açılır |
| ve sırasıyla konutlar girilir |

Komutlar =

| apt update |
| apt-get install git |
| apt-get install python |
| apt-get install python3 |
| apt-get install perl |
| apt-get install ruby |
| apt-get install gnome-terminal |
| apt-get install leafpad |
| apt-get install figlet |

Komutlarımız bu kadar şimdi istediğimiz kadar script indirebilirsiniz :)
He sorarsanız daha bunun özelligi yokmu diye evet var hemde bir sürü ubuntu işte :) açık kaynak kodlu :) neyse ne scripti indirilebilir diye sorarsanız
" The Hacking Scripts Uzun Anlatım "
Adlı konuma bakarsanız orda yararlı scriptleri paylaşmıştım.

Makalede söylediğim uzun süren komut şu =
perl atscan.pl --dork site:us --level 400 --wp --joom --admin --sql --save sanalmuhafiz.txt

Komut açıklaması =

amerikan domaininle (us) alakalı 400 tane sitede wordpress , joomla , sql açık tespiti ve bu sitelerde admin panel taraması ve çıkan olumlu sonuçları "sanalmuhafiz.txt" adlı dosyaya kayıt etmesini söyledik.

Anlatım tamamen bana ait olup kopyalanması , çalınması veya alınmasi iznim dışındadır :)

Bence diğer android hacking araçlarından çok daha iyi diğer araçları bu uygulama üzerinden kullanabilirsiniz md5 crecking , wifi hacking , sqlmap , admin panele bruteforce , nmap , mail hack , Ddos , hedef site açık tespiti , uniscan vb. Tüm toollar

anlatım bu kadar GnuRootDebianKötüye kullananlar yasal sorumluluğu kabul etmiş olurlar :) neyse kurallar çiğnenmek için vardır :) ;) sonra görüşmek üzere iyi forumlar , iyi forumlar

Rating - 0%
eyvallah yararlı konu ellerine sağlık renkli azaltırsan biraz daha güzel olabilir çünkü göz alıyor ama emek var adamm

Rating - 0%
ben parlak birsey gorunce sinirleniyorum cok parliyor ama sikinti yok cok yararli bir konu elne saglik

Rating - 0%
Merhaba ,
Ben SanalMuhafız ,

Bugünkü konumuzda android debian kullanımını göstericem gerçekten yararlı atscan , katanaframework , nmap , sqlmap , vs. Kısacası neredeyse github'da olan bütün scriptleri üzerinde çalıştırabilirsiniz ben bunda (GnuRootDebian) atscan kullanıyorum bir komut uzun sürüyor bende bu uygulamada başlatıp 2 - 3 gün bekliyorum öyle geliyor :) ne komutu olduğunu sorucaksınız altta belirticem neyse kuruluma ve ilk ayarlara geçelim.

| Google play'de Gnurootdebian indirilir |
| uygulama açılır |
| ve sırasıyla konutlar girilir |

Komutlar =

| apt update |
| apt-get install git |
| apt-get install python |
| apt-get install python3 |
| apt-get install perl |
| apt-get install ruby |
| apt-get install gnome-terminal |
| apt-get install leafpad |
| apt-get install figlet |

Komutlarımız bu kadar şimdi istediğimiz kadar script indirebilirsiniz :)
He sorarsanız daha bunun özelligi yokmu diye evet var hemde bir sürü ubuntu işte :) açık kaynak kodlu :) neyse ne scripti indirilebilir diye sorarsanız
" The Hacking Scripts Uzun Anlatım "
Adlı konuma bakarsanız orda yararlı scriptleri paylaşmıştım.

Makalede söylediğim uzun süren komut şu =
perl atscan.pl --dork site:us --level 400 --wp --joom --admin --sql --save sanalmuhafiz.txt

Komut açıklaması =

amerikan domaininle (us) alakalı 400 tane sitede wordpress , joomla , sql açık tespiti ve bu sitelerde admin panel taraması ve çıkan olumlu sonuçları "sanalmuhafiz.txt" adlı dosyaya kayıt etmesini söyledik.

Anlatım tamamen bana ait olup kopyalanması , çalınması veya alınmasi iznim dışındadır :)

Bence diğer android hacking araçlarından çok daha iyi diğer araçları bu uygulama üzerinden kullanabilirsiniz md5 crecking , wifi hacking , sqlmap , admin panele bruteforce , nmap , mail hack , Ddos , hedef site açık tespiti , uniscan vb. Tüm toollar

anlatım bu kadar GnuRootDebianKötüye kullananlar yasal sorumluluğu kabul etmiş olurlar :) neyse kurallar çiğnenmek için vardır :) ;) sonra görüşmek üzere iyi forumlar , iyi forumlar
Ellerine sağlık hocam çok yararlı bir konu

131,557Konular
3,269,169Mesajlar
315,409Kullanıcılar
Elis.Son Üye
Üst Alt