Merhaba , Spyhackerz.com ailesi .Herkesin Merak ettiği bölüm hakkında birşeyler açıklamam gerekiyor.
Öncellikle 6 Aylik Vip üyelik ücreti 100 tl olarak benimsenmiştir.
Vip Bölüm'deki İçerikleri merak eden kişiler için resimler:
Vip üyelik almak yada bilgi almak istiyorsaniz.
PM (MECTURY) Forum Dışı Skype:exsdasy
PM (TOLANK1) Forum Dışı Skype:[email protected]
Ekleyebilirsiniz.
NOT:
Daha bunun gibi 4-5 sayfa daha var yani yaklaşik vip bölümde 100'den fazla konu olduğunu gösteriyor.
Vip bölümdeki içerikler başka yerlerde paylaşmiyoruz ( örnegin : imhatimi.org) ve Vip bölüm'ü Vip üyeler ve YÖNETİM kadrosu harici kimse göremiyor.
2.ci Not: Bizim amacimiz Para değildir. Vip üyelik 1 aylik sunucu masrafini karşilamiyor bu arada benim param yok ben 100 tl veremem diyorsaniz Forum'a emek vererek ücretsiz Vip Üyelik alabilirsiniz.(para) cebinizde kalir
Sağlicakla.
Öncellikle 6 Aylik Vip üyelik ücreti 100 tl olarak benimsenmiştir.
Vip Bölüm'deki İçerikleri merak eden kişiler için resimler:
Vip üyelik almak yada bilgi almak istiyorsaniz.
PM (MECTURY) Forum Dışı Skype:exsdasy
PM (TOLANK1) Forum Dışı Skype:[email protected]
Ekleyebilirsiniz.
NOT:
Daha bunun gibi 4-5 sayfa daha var yani yaklaşik vip bölümde 100'den fazla konu olduğunu gösteriyor.
Vip bölümdeki içerikler başka yerlerde paylaşmiyoruz ( örnegin : imhatimi.org) ve Vip bölüm'ü Vip üyeler ve YÖNETİM kadrosu harici kimse göremiyor.
2.ci Not: Bizim amacimiz Para değildir. Vip üyelik 1 aylik sunucu masrafini karşilamiyor bu arada benim param yok ben 100 tl veremem diyorsaniz Forum'a emek vererek ücretsiz Vip Üyelik alabilirsiniz.(para) cebinizde kalir
Sağlicakla.
Son düzenleme: