Vip üyelik satışı

Merhaba , Spyhackerz.com ailesi .Herkesin Merak ettiği bölüm hakkında birşeyler açıklamam gerekiyor. Öncellikle 6 Aylik Vip üyelik ücreti 100 tl olarak benimsenmiştir. Vip...

Merhaba , Spyhackerz.com ailesi .Herkesin Merak ettiği bölüm hakkında birşeyler açıklamam gerekiyor.
Öncellikle 6 Aylik Vip üyelik ücreti 100 tl olarak benimsenmiştir.

Vip Bölüm'deki İçerikleri merak eden kişiler için resimler:
screen.png

screen.png
screen.png

screen.png

Vip üyelik almak yada bilgi almak istiyorsaniz.
PM (MECTURY) Forum Dışı Skype:exsdasy
PM (TOLANK1) Forum Dışı Skype:[email protected]
Ekleyebilirsiniz.

NOT:
Daha bunun gibi 4-5 sayfa daha var yani yaklaşik vip bölümde 100'den fazla konu olduğunu gösteriyor.
Vip bölümdeki içerikler başka yerlerde paylaşmiyoruz ( örnegin : imhatimi.org) ve Vip bölüm'ü Vip üyeler ve YÖNETİM kadrosu harici kimse göremiyor.

2.ci Not: Bizim amacimiz Para değildir. Vip üyelik 1 aylik sunucu masrafini karşilamiyor bu arada benim param yok ben 100 tl veremem diyorsaniz Forum'a emek vererek ücretsiz Vip Üyelik alabilirsiniz.(para) cebinizde kalir :)
Sağlicakla.

Son düzenleme:
Bu yorumu açıkçası hiç istemeyerek yazıyorum çünkü böylesine sağlam paylaşımların çok fazla kişiye hitap etmesi hiç içimden gelmiyor :D şaka bir yana günde 10 tane konu ve yüzlerce shell / exploitin paylaşıldığı bir yerde yerinizi almanızı öneririm ;)

Shell hakkında bilgin yoksa
Shell atıyorum ama sonrası gelmiyor diyorsan
Root olma konusunda bilgin yoksa(merak ediyorsan)
Şöyle denemelik bir kaç shell olsun da kendimi deneyim diyorsan

üyeliği almalısın.

Yakında Alacam ama şartlarım var :D nick imi eski nick yapacaksınız a*m*k isotcu değiştirmiyor tüh sıfatına

131,893Konular
3,272,371Mesajlar
316,490Kullanıcılar
Egedener123Son Üye
Üst Alt