Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
rico sana skypedede demiştim arada hedef site bassanda subdomain ile zone kasıp bunla övünmen akıl işi değil.o zonelerin çoğu kişinin gözünde bir değeri yok çünkü . birisi sana subdomain basarak zone kastın dediğinde hoş karşılaman lazım.

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
rico sana skypedede demiştim arada hedef site bassanda subdomain ile zone kasıp bunla övünmen akıl işi değil.o zonelerin çoğu kişinin gözünde bir değeri yok çünkü . birisi sana subdomain basarak zone kastın dediğinde hoş karşılaman lazım.
Kardeşim ben 1. Sıraya geldiğimde kime övündüm ? Kimseye hava atmam ben kendi yoluma bakarım o 10 k si gecen sene webdaw acigindan yararlanarak bastığım siteler diğerleri geneli mass yaptım. Zone fazla olduğu için hedefleri görmekte zorluk çekiyorsunuz heralde

Aynı şeyleri diğer arkadaşlarınıza söylediniz mi ? Çünkü aniden biz düşman olmadık onlara onlar bize cephe aldı.
Gardaş aranızda ne geçti bilmiyorum ama ben privatede de herzaman tüm arkadaşlarıma yapıcı olmalarini hack yüzünden kimseye düşmanlık beslememelerini her daim solemisimdir ben konunuza dahil birisi deilim sadece kisisel fikrimi beyan ettim. Ben kimseyle kus kalma düşman olma taraftari hiç bizaman olmadım olmamda spyda çoğu kişiyi tanimasamda ben herkesi burayı benimsedigim için gardaş olarak gorurum

Kardeşim ben 1. Sıraya geldiğimde kime övündüm ? Kimseye hava atmam ben kendi yoluma bakarım o 10 k si gecen sene webdaw acigindan yararlanarak bastığım siteler diğerleri geneli mass yaptım. Zone fazla olduğu için hedefleri görmekte zorluk çekiyorsunuz heralde
Allahın bildiğini kuldan saklama rico :) Övündüğünü ikimizde biliyoruz. Yaptığın işlere bi lafım yok fakat subdomain ile yaptığın işleri biri eleştirince hoş karşılamaya bak derim.

Allahın bildiğini kuldan saklama rico :) Övündüğünü ikimizde biliyoruz. Yaptığın işlere bi lafım yok fakat subdomain ile yaptığın işleri biri eleştirince hoş karşılamaya bak derim.
Eleştirmelerine lafım yok ki zaten ama 32 k zonenin hepsi sub deniliyor o yanlış :) ayriyeten bi deep e demişimdir bunu onda da daha çok makara yaptığımız için sinirlendirmek için konuşuyorum :D

Arkadaşlar an itibariyle gölgeler adlı zone sitesinde 3.000'i geçtik. Bu hem mutlu edici hem de biraz hüzün verici bir durum. Hüzün veren noktası spyhackerz'ın sanalin en köklü hack sitesi olmasına rağmen şu zamana kadar 3.000 zoneye yeni ulaşması. Ama son zamanlarda görüyorum ki forum içerisindeki faaliyetler çoğaldı ve bunun için tüm spyhackerz üyelerine teşekkür ediyorum. Bundan sonra yapacağınız icraatları spyhackerz.com adına da zone almanızı istiyorum. İyi günler, iyi forumlar :)

Önerdiğim zone siteleri;
http://golgeler.net
http://mirr0r.org/

İmkanım olsa günlük 20 tane kasarım.Ama işte olmuyor kardeşim neyse hayırlısı diyelim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
132,220Konular
3,276,882Mesajlar
317,150Kullanıcılar
buuırSon Üye
Üst Alt