Adım anılmış
@BlackBox beni isko yavşağı ile aynı cümlede anman komik olmuş uzun zaman önce sitede artık boşa vakit geçireceğimi genelde günlük hayatta daha farklı işlere yoğunlaşacağımı söyledim zamanında ata şu exeyi nası çalıştırırım diye yardım isteyen forumda eski üyelerin (geneli işe yaramayan sadece boş yapan) bizi boş adam diye anması

bilmiyorum garip geliyor sizin mi kafanız güzel yoksa benimkimi çoğunuz beni direk tanımadan kuyruk acısı olan adamlardan dinliyorsunuz ata şöyle ata böyle işin ilginç yanı bana gelince canım cicim takılıyorsunuz

zamanında sorduğum en basit sorulara cevap veremeyen adamlar eskiyiz biz eskiden eserdik diyor

) bunu ego olarak söylemiyorum ama bence hiç kimse siklenmediği halde yardım istediği kişilere bişeydne anlamıyormuş gibi itham ederek bilgi birikimimi hafife almasın

tekrardan özellikle bu kişiler başkalarının sikiyle gerdeğe girmeye çalışarak 30cm kalın damarlıya oturtulan kişilerse bugün

bugün imt'de eski tayfa yoksa bu cem abi böyle istiyor diye böyle

ben yine de bana abilik yapmaya çalışan adamlar benden altta da olsa kardeşlik ettim

herkes kendini sorgularsa güzel olur çünkü hep sizin kardeş dedikleriniz kalleş çıkıyor

adam exe dosyasına nmap atmak demiş adjkashkdjsahdj