Spyailesinin House Dayısı

İmt admini olup her iki siteninde en tasaklisi, kendi halinde hoş makale yazarı ve sağlam muhabbeti olan @House Dayimiz bundan sonra burada da online :D imtden adam çekmeye...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çıplak ergen, isko, gibi bir işe yaramayan , hiçbir şeyden anlamayan, ipsiz sapsız insanları etrafınıza toplamayın kalitenizi düşürmeyin.

Uygulamada bcd ararken exe dosyasına nmap atmaya çalışan ve bunun gerekli olduğunu söyleyen adamdan ne hayır gelir aq?

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Çıplak ergen, isko, gibi bir işe yaramayan , hiçbir şeyden anlamayan, ipsiz sapsız insanları etrafınıza toplamayın kalitenizi düşürmeyin.

Uygulamada bcd ararken exe dosyasına nmap atmaya çalışan ve bunun gerekli olduğunu söyleyen adamdan ne hayır gelir aq?
Bro o yüzden sadece şimdilik house dayı

Adım anılmış @BlackBox beni isko yavşağı ile aynı cümlede anman komik olmuş uzun zaman önce sitede artık boşa vakit geçireceğimi genelde günlük hayatta daha farklı işlere yoğunlaşacağımı söyledim zamanında ata şu exeyi nası çalıştırırım diye yardım isteyen forumda eski üyelerin (geneli işe yaramayan sadece boş yapan) bizi boş adam diye anması :D bilmiyorum garip geliyor sizin mi kafanız güzel yoksa benimkimi çoğunuz beni direk tanımadan kuyruk acısı olan adamlardan dinliyorsunuz ata şöyle ata böyle işin ilginç yanı bana gelince canım cicim takılıyorsunuz :D :D zamanında sorduğum en basit sorulara cevap veremeyen adamlar eskiyiz biz eskiden eserdik diyor :)) bunu ego olarak söylemiyorum ama bence hiç kimse siklenmediği halde yardım istediği kişilere bişeydne anlamıyormuş gibi itham ederek bilgi birikimimi hafife almasın :D tekrardan özellikle bu kişiler başkalarının sikiyle gerdeğe girmeye çalışarak 30cm kalın damarlıya oturtulan kişilerse bugün :D bugün imt'de eski tayfa yoksa bu cem abi böyle istiyor diye böyle:D ben yine de bana abilik yapmaya çalışan adamlar benden altta da olsa kardeşlik ettim :D herkes kendini sorgularsa güzel olur çünkü hep sizin kardeş dedikleriniz kalleş çıkıyor :D adam exe dosyasına nmap atmak demiş adjkashkdjsahdj

ek olarak söyliyeyim toplu konut çocukları dışında herkesle sıkıntısız bi şekilde anlaşmışımdır :D :D sırf cevap vermediğim için kuyruk acısı olanlar ağlasın : D : D

Senin günü geçirmek, takılmak anlayışın millete küfür etmek mi? Sana sahip çıkanları ezmek, hiçe saymak mı? Biz sana sahip çıkıyoruz herkese iyidir diyoruz, sen dakikasında seni övdüğümüz adamların anasına küfür ediyorsun bizi eziyorsun?

İsko , sen ve Premium(Kim olduğunu da iyi biliyorum) ile bize sövdüğünüzde sevgi, saygı işi bitti. Ben senin ne olduğunu gözlerimle gördüm milletten duymadım.

Sen yine kalkıp burada iki dakika adam olmayı beceremeyecek ve küfür etmeye başlayacaksın buna da eminim ya neyse..

Senin günü geçirmek, takılmak anlayışın millete küfür etmek mi? Sana sahip çıkanları ezmek, hiçe saymak mı? Biz sana sahip çıkıyoruz herkese iyidir diyoruz, sen dakikasında seni övdüğümüz adamların anasına küfür ediyorsun bizi eziyorsun?

İsko , sen ve Premium(Kim olduğunu da iyi biliyorum) ile bize sövdüğünüzde sevgi, saygı işi bitti. Ben senin ne olduğunu gözlerimle gördüm milletten duymadım.

Sen yine kalkıp burada iki dakika adam olmayı beceremeyecek ve küfür etmeye başlayacaksın buna da eminim ya neyse..
beni merdonline ve cem abi dışında savunan birisi olmadı sana ne yaptığımı hatırlamıyorum bile :) ayrıca "küfür" egosu ile savaşan adamlar dışnıda kim varsa onları rahatsız eder beni neden savunasınki? fotoların hala duruyor pc'mde anı olarak saklıyordum sende bana küsmüşsün siliyorum fotolarını hadi eyw
Münafıklar! :D

aga bi duş aldım ve ayık kafayla yeniden buradayım kafası çok iyiydi o ayrı mevzu herneyse konumuza dönelim.
peki senin bugune kadar yes dınn spyz veya imt ye ne hayrın dokundu biraz anlatsana birde seni dinleyelim bilgili bir abiye bensiyosun aydınlat bizi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
132,243Konular
3,277,014Mesajlar
317,164Kullanıcılar
drazySon Üye
Üst Alt