SHT Yönetim şikayetleriniz.

Yönetim kadrosundan memnun değiliz , emeğimin karşılığında yeterli rütbem yok , yönetim olmadık şeylere karışıyor , yönetim ilgisiz vs .. Gibi tüm isteklerinizi buradan yazın...

Yönetim kadrosundan memnun değiliz , emeğimin karşılığında yeterli rütbem yok , yönetim olmadık şeylere karışıyor , yönetim ilgisiz vs ..

Gibi tüm isteklerinizi buradan yazın arkadaşlar , adminlerden şikayetinizi çekinmeden belirtin , benden bile bir şikayetiniz varsa bunu lütfen yazın ve bunun için kimseye karşı tavır alınmayacak veya buradaki üyeliğinizi etkilemiyecek.

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Bir de forum eskisi gibi değil eski hackler yok eski adamlar yok forumda durgunluk var

tek sıkıntım yanı hosuma gıtmeyen sey forum dısı olayların forum ıcıne tasınması ve huzurun bozzulması bırde samımı olmadıgı kısılere kufurlu cevap verenler yuzunden olusan tartısmalar hos olmuyor

Moderatör olan kardeşlerimiz aldığı yetkiden ya da arkasında duran abilerine güvendiği için midir nedir ? değişik şekiller içindeler. Diğer üyeler içinde şunu söylemek istiyorum, samimi olduğunuz insanlarla forum içerisinde küfürlü konuşupta banlanmayız zannetmeyin. Banlanmanız iki tuşa bakar.

Millet kurbanlari erkenmi kestiniz ciğer kokusu buraya geliyor naptiniz dolaptaki son cigerleri bir gün içindemi yediniz mk herkes birbiriyle kavga halinda sikintilimissiniz gidin özelden kapişin burda herkes birbirine atar yapiyor bune olm çocuk parkimi burasi ne burada ne skype grubunda kavga istemiyoruz.

Moderatör olan kardeşlerimiz aldığı yetkiden ya da arkasında duran abilerine güvendiği için midir nedir ? değişik şekiller içindeler. Diğer üyeler içinde şunu söylemek istiyorum, samimi olduğunuz insanlarla forum içerisinde küfürlü konuşupta banlanmayız zannetmeyin. Banlanmanız iki tuşa bakar.
buna ben dahilmiyim ?

132,972Konular
3,280,689Mesajlar
318,383Kullanıcılar
taha23Son Üye
Üst Alt