SHT Yönetim şikayetleriniz.

Rating - 95.8%
Yönetim kadrosundan memnun değiliz , emeğimin karşılığında yeterli rütbem yok , yönetim olmadık şeylere karışıyor , yönetim ilgisiz vs ..

Gibi tüm isteklerinizi buradan yazın arkadaşlar , adminlerden şikayetinizi çekinmeden belirtin , benden bile bir şikayetiniz varsa bunu lütfen yazın ve bunun için kimseye karşı tavır alınmayacak veya buradaki üyeliğinizi etkilemiyecek.

D

deleted

Bir de forum eskisi gibi değil eski hackler yok eski adamlar yok forumda durgunluk var

Rating - 0%
tek sıkıntım yanı hosuma gıtmeyen sey forum dısı olayların forum ıcıne tasınması ve huzurun bozzulması bırde samımı olmadıgı kısılere kufurlu cevap verenler yuzunden olusan tartısmalar hos olmuyor

Alparslan

r00t
Rating - 0%
Forumdaki moderatörlerin birinden hiç memnun değilim.
Rütbe sahibi olması ona fazla gelmiş.

Virtualw0rm

Üstad
Rating - 0%
Moderatör olan kardeşlerimiz aldığı yetkiden ya da arkasında duran abilerine güvendiği için midir nedir ? değişik şekiller içindeler. Diğer üyeler içinde şunu söylemek istiyorum, samimi olduğunuz insanlarla forum içerisinde küfürlü konuşupta banlanmayız zannetmeyin. Banlanmanız iki tuşa bakar.

Kare 

Kare Kurt
Rating - 0%
senle zeusun rütbbesi konusunu görüşüceğiz alparslan görüşüceğiz!
Joggar sen hayirdir oglum yeni yetmeye bak hele zeus senin babanin oglumu kufurlu konusmasa ban yemezdi sen git ayetede komutanlarina selam sole rahat dur evladım sıkıntı tinne

Kare 

Kare Kurt
Rating - 0%
Boyle rahat konusmamin Onursal olmamla alakasi yok uye olsam yine soylerim yine rutbe mevzusu acma yani ;)

Rating - 0%
Millet kurbanlari erkenmi kestiniz ciğer kokusu buraya geliyor naptiniz dolaptaki son cigerleri bir gün içindemi yediniz mk herkes birbiriyle kavga halinda sikintilimissiniz gidin özelden kapişin burda herkes birbirine atar yapiyor bune olm çocuk parkimi burasi ne burada ne skype grubunda kavga istemiyoruz.

R

Reffkok

Moderatör olan kardeşlerimiz aldığı yetkiden ya da arkasında duran abilerine güvendiği için midir nedir ? değişik şekiller içindeler. Diğer üyeler içinde şunu söylemek istiyorum, samimi olduğunuz insanlarla forum içerisinde küfürlü konuşupta banlanmayız zannetmeyin. Banlanmanız iki tuşa bakar.
buna ben dahilmiyim ?

131,511Konular
3,268,835Mesajlar
315,314Kullanıcılar
egebaba31Son Üye
Üst Alt