ne yani dolandırıcılıkmı yaptım ? veya ne biliyim adminlere ciddi bi şekilde ana bacımı kattım ? @Nobody bazen şakasına banlıyor belkide gerçektir bilemiyorumo kadar ban yemene rağmen hala forumdasındaha ne istiyorsun be
ne yani dolandırıcılıkmı yaptım ? veya ne biliyim adminlere ciddi bi şekilde ana bacımı kattım ? @Nobody bazen şakasına banlıyor belkide gerçektir bilemiyorumo kadar ban yemene rağmen hala forumdasındaha ne istiyorsun be
benim forumda daha iyi yerlerde olmam lazım hani tamam taşşak filan geçiyorum ama bunu sizi güldürmek için yapıyoz ama bunu bazıları yanlış anlıyor amk ertesi gün gelip bana ''eray naber lan yarrraaam'' gibisinden şeyler yazıyo yani bu durum benim psikolojimi bozuyo Mectruy bey
bak Bazi insanlarin huyunu bilmezsin onun icin sana boyle davranis ediyorlar.benim forumda daha iyi yerlerde olmam lazım hani tamam taşşak filan geçiyorum ama bunu sizi güldürmek için yapıyoz ama bunu bazıları yanlış anlıyor amk ertesi gün gelip bana ''eray naber lan yarrraaam'' gibisinden şeyler yazıyo yani bu durum benim psikolojimi bozuyo Mectruy bey
major h.obenim forumda daha iyi yerlerde olmam lazım hani tamam taşşak filan geçiyorum ama bunu sizi güldürmek için yapıyoz ama bunu bazıları yanlış anlıyor amk ertesi gün gelip bana ''eray naber lan yarrraaam'' gibisinden şeyler yazıyo yani bu durum benim psikolojimi bozuyo Mectruy bey
Türkiyenin en büyük hack forumu olarak forum hakkındaki şikayetlerinizi konu altında çekinmeden yazmanızı istiyorum, hakarete varmayan hertürlü eleştirinizi konu altında yapabilirsiniz bizde eksiğimiz nedir görelim ve daha iyi olmak için bu sorunları giderelim.
Örnek:
Sizi rahatsız eden üyeler varmı ?
Rütbe almanız gerektiğini düşünüyormusunuz ?
Forumdaki eksik kategoriler neler ?
![]()
simdi inandinizmi
eminmisin soyleyince laf yapiyo gezgin arkadaslarKurallara uymayan defolup giderbu kadar basit
bu ne anlatsanasimdi inandinizmi
eray tum ssleri atmisbu ne anlatsana
AynenBak Abi C e m Abi Yani.
Sakaligi Falani Atdim Bi Kenara. Onemli Olan Biliyonmu Ne.?
Adamin Birisi Zahmet Yapmis Konu Paylasmis. Yorum Yerine Insanlar. Yani Uyeler. es. e.s s.a hdjd. eyw Yaziyorlar Cozumu Bulunursa EyvAllah.
yok aq daha nelerEyw da bişi yok bence ama random ve boş yorumlar yapanlara bı ceza olmalı mesela boş yorum atınca like sayısından 10 tane gitsin veya 5 tane
20 olsa nolcak zaten gunde en azindan 50 konu paylasilir forumdaEyw da bişi yok bence ama random ve boş yorumlar yapanlara bı ceza olmalı mesela boş yorum atınca like sayısından 10 tane gitsin veya 5 tane
senmi bot olacan aq tum forumun like sayisi -200000yok aq daha neler
sanki biz helva muhabbeti yapiyoruz. sus lan bizde TAM Olarak Gorulsun diye soyledik.agalar boş yorum reportlayınca görüyorlar
Kekfoeodpwpfkdwldlpx talehim hani dakikada 10 yorum atılıyor adminler bunları tek tek inceleyemez herkes kendi konusunu kontrol edip report etsinsanki biz helva muhabbeti yapiyoruz. sus lan bizde TAM Olarak Gorulsun diye soyledik.

adminlere bildir o zamaneminmisin soyleyince laf yapiyo gezgin arkadaslar
vallahi sasirttin bu kadar admin varken ?Kekfoeodpwpfkdwldlpx talehim hani dakikada 10 yorum atılıyor adminler bunları tek tek inceleyemez herkes kendi konusunu kontrol edip report etsin![]()
"Eyw" in günahı ne ???Bak Abi C e m Abi Yani.
Adamin Birisi Zahmet Yapmis Konu Paylasmis. Yorum Yerine Insanlar. Yani Uyeler. es. e.s s.a hdjd. eyw Yaziyorlar Cozumu Bulunursa EyvAllah.
İstediği kadar admin olsun adamlar nefes almadan kontrol edemez talehhhvallahi sasirttin bu kadar admin varken ?
daha atmadıklarım var vallaeray tum ssleri atmis
bak sen 10 dakka en azindan KONU Yaptin adam 1 dakka ayirub afferin falan nasil yapdin vs vb soyleyebilirmi?"Eyw" in günahı ne ???
Bak Abi C e m Abi Yani.
Özel ranklar eklenecek yakındaRütbe atlamak için gerekli like sayısını fazla buluyorum şahsen
(bu yazdığım bir öneri): Özel yetenekleri olan kişiler için farklı rütbe seçenekleri gelmeli bence. Mesela; Resim çizen, müzikle uğraşan, müzik enstrümanı çalan, tasarım yapan, vb. Bunların belirlenmesi de mülakatla olmalı ki sahtecilik olmasın.