İSTEK / ÖNERİ / ŞİKAYETLERİNİZ NELER ? [Tüm spyhackerz üyelerine duyuru]

Rating - 95.8%
benim forumda daha iyi yerlerde olmam lazım hani tamam taşşak filan geçiyorum ama bunu sizi güldürmek için yapıyoz ama bunu bazıları yanlış anlıyor amk ertesi gün gelip bana ''eray naber lan yarrraaam'' gibisinden şeyler yazıyo yani bu durum benim psikolojimi bozuyo Mectruy bey

Seni tanımasam bu yazdıklarına inanırdım

Dj_Taleh

Old User / Hack3r

SOYTARI
Rating - 0%
benim forumda daha iyi yerlerde olmam lazım hani tamam taşşak filan geçiyorum ama bunu sizi güldürmek için yapıyoz ama bunu bazıları yanlış anlıyor amk ertesi gün gelip bana ''eray naber lan yarrraaam'' gibisinden şeyler yazıyo yani bu durum benim psikolojimi bozuyo Mectruy bey
bak Bazi insanlarin huyunu bilmezsin onun icin sana boyle davranis ediyorlar.

Son düzenleme:
Rating - 0%
Türkiyenin en büyük hack forumu olarak forum hakkındaki şikayetlerinizi konu altında çekinmeden yazmanızı istiyorum, hakarete varmayan hertürlü eleştirinizi konu altında yapabilirsiniz bizde eksiğimiz nedir görelim ve daha iyi olmak için bu sorunları giderelim.

Örnek:

Sizi rahatsız eden üyeler varmı ?

Rütbe almanız gerektiğini düşünüyormusunuz ?

Forumdaki eksik kategoriler neler ?

qqsbEQCv.jpg

Çok fazla aynı konularda post var sınırlandırma olabilir

Dj_Taleh

Old User / Hack3r

SOYTARI
Rating - 0%
Bak Abi C e m Abi Yani.
Sakaligi Falani Atdim Bi Kenara. Onemli Olan Biliyonmu Ne.?

Adamin Birisi Zahmet Yapmis Konu Paylasmis. Yorum Yerine Insanlar. Yani Uyeler.
es. e.s s.a hdjd. eyw Yaziyorlar Cozumu Bulunursa EyvAllah.

Rating - 100%
Eyw da bişi yok bence ama random ve boş yorumlar yapanlara bı ceza olmalı mesela boş yorum atınca like sayısından 10 tane gitsin veya 5 tane

Lav3y

https://t.me/lav3y
Rating - 0%
agalar boş yorum reportlayınca görüyorlar

E M İ R🎄

Cobain...
Rating - 0%
Rütbe atlamak için gerekli like sayısını fazla buluyorum şahsen

(bu yazdığım bir öneri): Özel yetenekleri olan kişiler için farklı rütbe seçenekleri gelmeli bence. Mesela; Resim çizen, müzikle uğraşan, müzik enstrümanı çalan, tasarım yapan, vb. Bunların belirlenmesi de mülakatla olmalı ki sahtecilik olmasın.

Lamb 

GOD
Rating - 0%
Millet instagram konusu paylaşıyosa biz napalım bıçak zoruyla paylaşmayın mı diyelim, Random yorumlara zaten genelde ban cezası veriyoruz perma yiyen bile oldu. Lütfen bide kendinizle ilgili boş şeyleri yazmayın. Konuyu kirleten arkadaşlar için musait olunca ilgileneceğim.

KatiB 

The Legends Will Die When Forgotten
Rating - 100%
Bak Abi C e m Abi Yani.
Sakaligi Falani Atdim Bi Kenara. Onemli Olan Biliyonmu Ne.?

Adamin Birisi Zahmet Yapmis Konu Paylasmis. Yorum Yerine Insanlar. Yani Uyeler.
es. e.s s.a hdjd. eyw Yaziyorlar Cozumu Bulunursa EyvAllah.

bu tür gereksiz yorumları zaten siliyor ve devamında o gereksiz kişiyi de banlıyoruz. Gördüğünüz zaman bildirin gereği yapılıyor zaten. Emek hırsızı çok...

N

Nobody

Rütbe atlamak için gerekli like sayısını fazla buluyorum şahsen

(bu yazdığım bir öneri): Özel yetenekleri olan kişiler için farklı rütbe seçenekleri gelmeli bence. Mesela; Resim çizen, müzikle uğraşan, müzik enstrümanı çalan, tasarım yapan, vb. Bunların belirlenmesi de mülakatla olmalı ki sahtecilik olmasın.
Özel ranklar eklenecek yakında

131,446Konular
3,268,212Mesajlar
315,147Kullanıcılar
sgfdsgdsgSon Üye
Üst Alt