şu siteyi ele geçirme?

http://www.ayurvedichospital.com/russian/condition_details.php?id=8%27 arkadaşlar sql açığı var da havijden alamadım başka ne yapabilirim sql map yok bende

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
/admin yaz admin paneli yok ftpli yani ftp şifresiyle girmen gerek.Havijden çeksen bile databaseyi alacaksın ftp şifresini havijden bulamazsın.

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
o zaman düşüncen kendinde kalsın her kes senin gibi düşünmüyor sen de her kes gibi
buraya yorum yapma yerini niye koymuşlar insanlar düşüncelerini kendine saklasın diye mi ? yorum yapma hakkım var yapıyorum istediğiniz gibi algılayın isterseniz ders olarak algılayın isterseniz götünüzden anlayın düşman kesilin

Ya beyler bırakın tartışmayı kavga etmeyi hep birbirinizde açık arıyorsunuz birbirinizin yüzüne vurmak için yarışa giriyorsunuz.
Kimsede kimsenin işine karışmasın adam ister port basar ister ana sayfaya basar.Sizene amk
Bu porta basmayı sadece bu adammı yapıyor?

buraya yorum yapma yerini niye koymuşlar insanlar düşüncelerini kendine saklasın diye mi ? yorum yapma hakkım var yapıyorum istediğiniz gibi algılayın isterseniz ders olarak algılayın isterseniz götünüzden anlayın düşman kesilin

Bana soylediklerini bazi port kullanan abilerine de soylesene

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
133,393Konular
3,281,960Mesajlar
318,976Kullanıcılar
dardelen1234Son Üye
Üst Alt