şu siteyi ele geçirme?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

WorthLess

Sevilmeyen
Rating - 0%
/admin yaz admin paneli yok ftpli yani ftp şifresiyle girmen gerek.Havijden çeksen bile databaseyi alacaksın ftp şifresini havijden bulamazsın.

Rating - 0%
peki sağol valla shell atcak site kıtlığı yaşıyorum Allah kimseye göstermesin :D

Rating - 0%
hdp olan cloudflare korumali ip onu ilk once bypassla sonra sunucuyu tara cloudflare bypasslamak icin de subdomain brute force yapabilirsin
sunucuyu nasıl tararız ki sql açığı falan mı ararız? başka bir şey yapmıyorum sunucu tararken login bypass falan denıom

WorthLess

Sevilmeyen
Rating - 0%
o zaman düşüncen kendinde kalsın her kes senin gibi düşünmüyor sen de her kes gibi
buraya yorum yapma yerini niye koymuşlar insanlar düşüncelerini kendine saklasın diye mi ? yorum yapma hakkım var yapıyorum istediğiniz gibi algılayın isterseniz ders olarak algılayın isterseniz götünüzden anlayın düşman kesilin

Alparslan

r00t
Rating - 0%
Ya beyler bırakın tartışmayı kavga etmeyi hep birbirinizde açık arıyorsunuz birbirinizin yüzüne vurmak için yarışa giriyorsunuz.
Kimsede kimsenin işine karışmasın adam ister port basar ister ana sayfaya basar.Sizene amk
Bu porta basmayı sadece bu adammı yapıyor?

D

deleted

buraya yorum yapma yerini niye koymuşlar insanlar düşüncelerini kendine saklasın diye mi ? yorum yapma hakkım var yapıyorum istediğiniz gibi algılayın isterseniz ders olarak algılayın isterseniz götünüzden anlayın düşman kesilin

Bana soylediklerini bazi port kullanan abilerine de soylesene

Rating - 0%
konuyu bi dağıtayım da arkdaşlar mesala güzel hosting geçilir mi sunucusu bu forumda geçen olur mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,494Konular
3,268,690Mesajlar
315,272Kullanıcılar
xeraprSon Üye
Üst Alt