Ali winson denen şahız hala konuları çalıp satış yapmaya devam ediyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rating - 0%
Merhaba arkadaşlar bu şahız geçenlerde de burda ki konuları satmaya çalışıyordu ve c2'de satış yapmaya başlamış
bana da tgden yazıldı bu konu üzerine bildirmek istedim.
böyleleri yüzünden forum'da fazla konular açılmayabilir paylaşılır diye endişe edebilir gezginlere bi düzenlenme gelmeli benim fikrim

Hayatın'da hiçbir şey başaramamış konu çalıp ben yaptım diyerek kendini yücelten ali winson arkadaşımız bu foruma girerek yine konu çalıp satış yapacaktır
böylelerine burda yer verilmemeli.
@Mectruy

veyiez

Darkness İnfinity ░▒▓█ ℍ𝕖𝕝𝕚𝕠𝕤 █▓▒░
Rating - 0%
kendini metod almayı ihtiyac gorucek kadar para veren şahıs asıl banlanmalı kimse zorla adam birşey satmamış ama hak veriyorum spy konu çalmak yasak

Slowderx

Yalnız Kurt
Rating - 100%
la olum o çocuk 15 yaşında ta eski videolarında gördüm eski dediğimde 9 ay önce videodayken 9-B sınıfından whatsaptan mesaj geliyodu çee instagramda geçen post paylatı biri demiş kaç yaşındasın oda 18 yazmış ben de ne 18 i 15 yaşındasım yazdım engel attıçee

Rating - 0%
Benden uzak dur yoksa kardeşlerim seni vurur 💋
🖥️| Founder Of TurkBayi•
@winsonofc Referans Hesabımdır 😜

biyografiye bak amk LKHSADKLHASDJŞKFSADFASDF

feartakva 

Amcı Kurt
Rating - 100%
Merhaba arkadaşlar bu şahız geçenlerde de burda ki konuları satmaya çalışıyordu ve c2'de satış yapmaya başlamış
bana da tgden yazıldı bu konu üzerine bildirmek istedim.
böyleleri yüzünden forum'da fazla konular açılmayabilir paylaşılır diye endişe edebilir gezginlere bi düzenlenme gelmeli benim fikrim

Hayatın'da hiçbir şey başaramamış konu çalıp ben yaptım diyerek kendini yücelten ali winson arkadaşımız bu foruma girerek yine konu çalıp satış yapacaktır
böylelerine burda yer verilmemeli.
@Mectruy
Kardeş sen niye hep ali winson diye paylaşım yapıyorsun.!

Rating - 0%
Kardeş sen niye hep ali winson diye paylaşım yapıyorsun.!
Hep mi yapıyorum bundan başka ali denen ibneyi paylaştığım konu var mı bir de ünlem falan koymuşsun salak bi arkdaşımızsın herhalde sen burda ki konuları çalıp satan kişiyi istersem 100 defa paylaşırım aq salağı seni :D

feartakva 

Amcı Kurt
Rating - 100%
Hep mi yapıyorum bundan başka ali denen ibneyi paylaştığım konu var mı bir de ünlem falan koymuşsun salak bi arkdaşımızsın herhalde sen burda ki konuları çalıp satan kişiyi istersem 100 defa paylaşırım aq salağı seni :D
Tamam reis ben adamı gördüm youtube de bide 3 4 defa gördüm ali winson çalıyor diye ondan dedim niye kızıyon amk .
kötü bişey mi dedim .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,576Konular
3,269,276Mesajlar
315,444Kullanıcılar
AntaresSon Üye
Üst Alt