İNSTAGRAMIN ARTIK B*KU ÇIKTI

Herkese merhabalar arkadaşlar sizden yardım istiyeceğim,instagrama yeni gelen güncellemeler artık b**** çıkardı.bi yeni bir hesaba giriş yaparken bikaç saat veya gün sonra...

Herkese merhabalar arkadaşlar sizden yardım istiyeceğim,instagrama yeni gelen güncellemeler artık b**** çıkardı.bi yeni bir hesaba giriş yaparken bikaç saat veya gün sonra
Giriş yapamıyorsunuz kod istiyor telefon numaranızı giriyorsunuz kod al diyorsunuz ama herhangi bir kod gelmiyor engellendiğimi sandım aradan 1 gün geçti yeni bir hesapta denedim bikaç saat sonra gene aynı sorunla karşılaştım.1604390467719.png
Hesap vurukende başka bir sorun ile karşılaşıyorum revert geçme artık ekisi kadar kolay değil.
Dm basarken kesinlikle sorun yaşıyanınız olmuştur. yeni gelen cüncellemer. işimizi zorlaştırdı sizden ricam ayrdımcı olmanız

Paralel spaceden aç numara gir kod gelmicek bi 20 k sonra vpn + tarayıcı ile gir yine aynı numaraya kod at 10-15 dakika içerisinde gelir kod geç geliyor kod gelene kadar bi iki defada uçak modunu aç kapa

131,899Konular
3,272,394Mesajlar
316,498Kullanıcılar
tvxdevSon Üye
Üst Alt