İNSTAGRAMIN ARTIK B*KU ÇIKTI

Herkese merhabalar arkadaşlar sizden yardım istiyeceğim,instagrama yeni gelen güncellemeler artık b**** çıkardı.bi yeni bir hesaba giriş yaparken bikaç saat veya gün sonra...

Herkese merhabalar arkadaşlar sizden yardım istiyeceğim,instagrama yeni gelen güncellemeler artık b**** çıkardı.bi yeni bir hesaba giriş yaparken bikaç saat veya gün sonra
Giriş yapamıyorsunuz kod istiyor telefon numaranızı giriyorsunuz kod al diyorsunuz ama herhangi bir kod gelmiyor engellendiğimi sandım aradan 1 gün geçti yeni bir hesapta denedim bikaç saat sonra gene aynı sorunla karşılaştım.1604390467719.png
Hesap vurukende başka bir sorun ile karşılaşıyorum revert geçme artık ekisi kadar kolay değil.
Dm basarken kesinlikle sorun yaşıyanınız olmuştur. yeni gelen cüncellemer. işimizi zorlaştırdı sizden ricam ayrdımcı olmanız

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
İnstagramda yetkili arkadaşlara mesaj attım yakında yeni getirecekleri güncelleme ile hesap çalınmalarını kolaylaştıracaklarmış için rahat olsun
Teşekür ederim :SD:DS ama hiç dalga geçilecek durumda değilim sanırım tüm vurdupum hesapları ucuzdan satacağım. ne güzel günde bikaç hesap vuruyordum ekmeğimle oynadı sjsjsj

Paralel spaceden aç numara gir kod gelmicek bi 20 k sonra vpn + tarayıcı ile gir yine aynı numaraya kod at 10-15 dakika içerisinde gelir kod geç geliyor kod gelene kadar bi iki defada uçak modunu aç kapa

132,585Konular
3,282,522Mesajlar
317,780Kullanıcılar
Üst Alt