Begete Kayıt Olamıyorum Neden

agalar begete kayıt olamıyorum manuel control gibi bişey diyor fake cc kullandım ama olmadı bunun methodu falan yok mu şimdiden teşekkürler 🙏

agalar begete kayıt olamıyorum manuel control gibi bişey diyor fake cc kullandım ama olmadı bunun methodu falan yok mu şimdiden teşekkürler 🙏

Konu başlığını tamamen büyük yazmak yasak dostum onu düzelttim 2. olarak forumda cc vs gibi şeylerin konuşulması da yasak bunun dışında konunu Yardım kategorisine taşıdım bu konularda biraz daha dikkatli olursan sevinirim iyi forumlar

Konu başlığını tamamen büyük yazmak yasak dostum onu düzelttim 2. olarak forumda cc vs gibi şeylerin konuşulması da yasak bunun dışında konunu Yardım kategorisine taşıdım bu konularda biraz daha dikkatli olursan sevinirim iyi forumlar
reis burda yeniyim fazla bilmiyorum formu sadece cevap vermeyi biliyordum konu açtmayi denedim oldu 😂 yardımın için teşekkür ederim :)

Beget method ben de var, çatır çatır geçiyor toplamda 6 tane geçtim hala da kullanıyorum belli bir ücret karşılığı host acar veririm.

131,876Konular
3,272,202Mesajlar
316,453Kullanıcılar
gorkemeurrrSon Üye
Üst Alt