agalar begete kayıt olamıyorum manuel control gibi bişey diyor fake cc kullandım ama olmadı bunun methodu falan yok mu şimdiden teşekkürler 🙏
aga benimde bi konu var off topice tasisan keskeKonu başlığını tamamen büyük yazmak yasak dostum onu düzelttim 2. olarak forumda cc vs gibi şeylerin konuşulması da yasak bunun dışında konunu Yardım kategorisine taşıdım bu konularda biraz daha dikkatli olursan sevinirim iyi forumlar
hangisiaga benimde bi konu var off topice tasisan keske![]()
toplu fake no paylasmistim fakat bilmeden sadece rutbelilere acmisim herkese yararli olacagini dusunuyorumhangisi
reis burda yeniyim fazla bilmiyorum formu sadece cevap vermeyi biliyordum konu açtmayi denedim oldu 😂 yardımın için teşekkür ederimKonu başlığını tamamen büyük yazmak yasak dostum onu düzelttim 2. olarak forumda cc vs gibi şeylerin konuşulması da yasak bunun dışında konunu Yardım kategorisine taşıdım bu konularda biraz daha dikkatli olursan sevinirim iyi forumlar
abi peki bana illegal izinli bildiğin bir Free host verebilir misin 3 gün idare etse yeter ya :/fix beget
free yokabi peki bana illegal izinli bildiğin bir Free host verebilir misin 3 gün idare etse yeter ya :/
ucuz bı bildiğin var mı peki 🤔free yok
çok makbule geçer abi Allah razı olsun ama mutlaka bulursan paylaş :/4tlye var ismini bulursam paylasicam
method var bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeagalar begete kayıt olamıyorum manuel control gibi bişey diyor fake cc kullandım ama olmadı bunun methodu falan yok mu şimdiden teşekkürler 🙏
anlatabilir misin peki :/method var bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ne vrcen karşılığındaanlatabilir misin peki :/
aga sanalda yeniyim 🤷♂️ bişeyler başarmak istiyorum Duacın olurum :/ param bitti valla :dne vrcen karşılığında
aga benimde bi konu var off topice tasisan keske![]()
gezginlerden de react kasayım demiyor da herkese yardımcı olmak istiyorum ühü🤧🤧hangisi
ya siktir git kardesim siktir git sanane amina koyim senin konunmu 1 hafta ban agirmi geldi sana ne bu tatavalar amkgezginlerden de react kasayım demiyor da herkese yardımcı olmak istiyorum ühü🤧🤧
saol knk param yok valla :/ yanıtın için tşk 🙏Beget method ben de var, çatır çatır geçiyor toplamda 6 tane geçtim hala da kullanıyorum belli bir ücret karşılığı host acar veririm.
kes sesini amına koyim senin içini en iyi ben biliyorum sokukya siktir git kardesim siktir git sanane **Küfürbaz** senin konunmu 1 hafta ban agirmi geldi sana ne bu tatavalar amk
4 gundur tanisiyiyorduk amina koydgm ne icimi bileceksin gotkes sesini amına koyim senin içini en iyi ben biliyorum sokuk
4 gün boyunca her götünden verdiğinde her noktanı hafızama kaydettim yavrum4 gundur tanisiyiyorduk amina koydgm ne icimi bileceksin got
ee ne biliyorsun ? dok ortayada bilelim ? :d4 gün boyunca her götünden verdiğinde her noktanı hafızama kaydettim yavrum