BEYLER TELEFONDAN SITE HACKLEMEK MUMKUN FAKAT INDEX MUMKUNMU ? EVET ODA MUMKUN FSKST INDEX BASMAK NASIL KALICI OLUR BU SORUNUN CEVABINI BEKLIYORUM SIZDEN
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
BEYLER TELEFONDAN SITE HACKLEMEK MUMKUN FAKAT INDEX MUMKUNMU ? EVET ODA MUMKUN FSKST INDEX BASMAK NASIL KALICI OLUR BU SORUNUN CEVABINI BEKLIYORUM SIZDEN
E bende yemek tarifi yazmadım aqHayir sizden kalici olarak siteye nasil index basarim onu soruyom
ama daha uzun durur indexin.Tamamdır üyem cevap veriyorumMajorum c3vap verin lutfen
Aga site eline gecme die. Bisi ykk git godaddy den 5 tl domain alPeki bruteforce ile site elime gecermi
atılabiliyorsa wordpresse tema yoluyla shell atabilirsin ama adın burut forsçuya çıkmasın,zaten bana kalırsa hiç bulaşma zaman kaybedersinPeki bruteforce ile site elime gecermi
https://www.spyhackerz.com/forum/th...hell-atma-scorpiol-anlatıyor.5320/#post-35969Peki bruteforce ile site elime gecermi
Yapma o zaman daha iyiUat rutbelerim ben androidden yapmaya calisiyorum
ben hayatımda bu kadar net ve kısa bir cevap görmemiştim. ayrıca çok açıklayıcı olmuş teşekkürler.
Tamam kardeşim androiddnde shell atarsın tema yoluyla git alpha shell indir bi tanede wp teması indir wp temasının içine at.Uat rutbelerim ben androidden yapmaya calisiyorum
neden yapmasın? ben paylaştığım bütün shellleri androidden atmıştım bilgisayardan yaptığın şeylerin çoğu artık androiddende mümkün sqlmap brute force ve birçok şeyi kurarak halledebilirsin.Tabiki mobillik açısından bilgisayar daha ön planda duruyor.Yapma o zaman daha iyi
android hakkında 15 e yaklaşık konum var konularıma bak öğrenebildiğini öğren ben sana hazır shelli tema veririmUat rutbelerim ben androidden yapmaya calisiyorum
efendim demene üstüm komutanım başbakanım falan demene gerek yok ayt yan tarafta burası spyhackerz.com ders konusunda yardımcı olamam öğrenmek istediğin bişey varsa söyle açabiliyorsam konu açabilirim diğer türlü yardımcı olamam.Ayrıca eğer sorduğun şeyin cevabını aldıysan konuyu durduk yere hortlatmayalım başka konular geride kalmasın.Code red edendim sizden ders almak isterim