İndex hakkinda ?

BEYLER TELEFONDAN SITE HACKLEMEK MUMKUN FAKAT INDEX MUMKUNMU ? EVET ODA MUMKUN FSKST INDEX BASMAK NASIL KALICI OLUR BU SORUNUN CEVABINI BEKLIYORUM SIZDEN

BEYLER TELEFONDAN SITE HACKLEMEK MUMKUN FAKAT INDEX MUMKUNMU ? EVET ODA MUMKUN FSKST INDEX BASMAK NASIL KALICI OLUR BU SORUNUN CEVABINI BEKLIYORUM SIZDEN

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Databaseye yada dosyaların birine backdoor ekleyip kalıcı yapabilirsin site sahibi düzelttikçe sende tekrar girersin ama gizli bir yere saklaman gerekli çünki çoğu site sahibi host'u silip yeniden kurar

Hayir efendim o degil bana ogretin onu soyluyorum
mesela nasil siteye index imi atarim ama telefondan

kalıcı index diye birşey yok, site sahibi ftp ye girer siler şifreleri değişir yada hiç olmadı dns değişlir yine kaldırır indexi. Kalıcı index atmanın tek yolu var. Domaini hacklemen lazım mail ve tüm kişisel bilgileri değiştirmen lazım.

not: sahibi domain şirketine başvursa domaini yine birşekilde alır çee ama daha uzun durur indexin.

Majorum c3vap verin lutfen
Tamamdır üyem cevap veriyorum

Dork ile site hacklemek derken biraz saçma bir terim olmuş
Dork açıklı siteleri bulur SQL gibi
Bunun haricinde WordPress sitelere toplu bruteforce uygulaya bilirsin

AramaM0t0ru'nu indirip 5000 10000 site bulup sonrada cms bruteforcede bunları bruteforce yapabilirsin

Daha birçok yöntem varda yavaş yavaş öğrenirsin

Uat rutbelerim ben androidden yapmaya calisiyorum
Tamam kardeşim androiddnde shell atarsın tema yoluyla git alpha shell indir bi tanede wp teması indir wp temasının içine at.
sonra temayı eğer yüklenebiliyorsa yükle.yükledikten sonra mesela temanın içine attığın shellin ismi mahmut olsun temanın ismide donovan olsun o shellin yolu:
site.com/wp-content/themes/donovan/mahmut.php olacaktır

Code red edendim sizden ders almak isterim
efendim demene üstüm komutanım başbakanım falan demene gerek yok ayt yan tarafta burası spyhackerz.com ders konusunda yardımcı olamam öğrenmek istediğin bişey varsa söyle açabiliyorsam konu açabilirim diğer türlü yardımcı olamam.Ayrıca eğer sorduğun şeyin cevabını aldıysan konuyu durduk yere hortlatmayalım başka konular geride kalmasın.

code red ben denedım fakat olmadı yazdıklarının hepsını sırasıyla yaptım fakat olmuyo alpha shell zaten indiremedim

132,502Konular
3,281,683Mesajlar
317,680Kullanıcılar
coko55Son Üye
Üst Alt