Beyler 450k hesabimi dm hesabı yapmıştım 1 ay once, bugün kapandığını gördüm hesaba girince 2 faktör var geçtikten sonra hesabin kapatıldı yeri geliyor ordan da telefon...
Doğruladıkdan sonra mesajgidiyor en fazla itiraz edersin başka türlü hesap ggBeyler 450k hesabimi dm hesabı yapmıştım 1 ay once, bugün kapandığını gördüm hesaba girince 2 faktör var geçtikten sonra hesabin kapatıldı yeri geliyor ordan da telefon doğrulama istiyor bunu nasıl halledebilirim? Bilgisi olan yardım ederse güzel olur.
Mail mi gelecek yoksa 24 saat sonra bir daha hesaba girince mi söyleyecek neyden kapandığınıtelefonunu doğrula somra 24 saat içinde sana neyden kapandığını söyler bize bildir dersin orda çıkan formdan açarsın
Büyük ihtimal hesaba girince söylicek çünki mail olarak gelmezMail mi gelecek yoksa 24 saat sonra bir daha hesaba girince mi söyleyecek neyden kapandığını
hesaba girince söylicek, bize bildir dediğinde 38 e atıyorsa ho 83e atıyorsa goMail mi gelecek yoksa 24 saat sonra bir daha hesaba girince mi söyleyecek neyden kapandığını
KANKA BNM BAŞIMADA GELMİŞTİ. PP İNSTAGRAM LOGOSU KOYMA BAŞKA BİŞEY KOY VE ENGEL YİYENE KADARDA DM BASMA 10-20 BAS SONRA BEKLE ARADAN 1 SAAT GEÇTİĞİNDE GENE BAS :d OLUM BNMKİ KAÇ K LIK EHSAPLAR GİŞTTİ AQ BU ARADA EHSBAIN BOK YOLUNA GİTTİ SOĞUK SU İÇ.Beyler 450k hesabimi dm hesabı yapmıştım 1 ay once, bugün kapandığını gördüm hesaba girince 2 faktör var geçtikten sonra hesabin kapatıldı yeri geliyor ordan da telefon doğrulama istiyor bunu nasıl halledebilirim? Bilgisi olan yardım ederse güzel olur.
SENİN KADAR AÇIK SÖZLÜ GÖRMEDİM FORUMDA AMK 😂KANKA BNM BAŞIMADA GELMİŞTİ. PP İNSTAGRAM LOGOSU KOYMA BAŞKA BİŞEY KOY VE ENGEL YİYENE KADARDA DM BASMA 10-20 BAS SONRA BEKLE ARADAN 1 SAAT GEÇTİĞİNDE GENE BAS :d OLUM BNMKİ KAÇ K LIK EHSAPLAR GİŞTTİ AQ BU ARADA EHSBAIN BOK YOLUNA GİTTİ SOĞUK SU İÇ.
Bu hesap gidersehesaba girince söylicek, bize bildir dediğinde 38 e atıyorsa ho 83e atıyorsa go
Medyayla acarım en kotu bu kadar olumsuz düsünmeyinKANKA BNM BAŞIMADA GELMİŞTİ. PP İNSTAGRAM LOGOSU KOYMA BAŞKA BİŞEY KOY VE ENGEL YİYENE KADARDA DM BASMA 10-20 BAS SONRA BEKLE ARADAN 1 SAAT GEÇTİĞİNDE GENE BAS :d OLUM BNMKİ KAÇ K LIK EHSAPLAR GİŞTTİ AQ BU ARADA EHSBAIN BOK YOLUNA GİTTİ SOĞUK SU İÇ.
instama yaz bi pp atcam sikayet etselerde kapajmıyoBu hesap giderse
Medyayla acarım en kotu bu kadar olumsuz düsünmeyin