Instagram Hesap Acabilenler Buraya

Beyler 450k hesabimi dm hesabı yapmıştım 1 ay once, bugün kapandığını gördüm hesaba girince 2 faktör var geçtikten sonra hesabin kapatıldı yeri geliyor ordan da telefon...

Beyler 450k hesabimi dm hesabı yapmıştım 1 ay once, bugün kapandığını gördüm hesaba girince 2 faktör var geçtikten sonra hesabin kapatıldı yeri geliyor ordan da telefon doğrulama istiyor bunu nasıl halledebilirim? Bilgisi olan yardım ederse güzel olur.

Son düzenleme:
Beyler 450k hesabimi dm hesabı yapmıştım 1 ay once, bugün kapandığını gördüm hesaba girince 2 faktör var geçtikten sonra hesabin kapatıldı yeri geliyor ordan da telefon doğrulama istiyor bunu nasıl halledebilirim? Bilgisi olan yardım ederse güzel olur.
Doğruladıkdan sonra mesajgidiyor en fazla itiraz edersin başka türlü hesap gg

telefonunu doğrula somra 24 saat içinde sana neyden kapandığını söyler bize bildir dersin orda çıkan formdan açarsın

KANKA BNM BAŞIMADA GELMİŞTİ. PP İNSTAGRAM LOGOSU KOYMA BAŞKA BİŞEY KOY VE ENGEL YİYENE KADARDA DM BASMA 10-20 BAS SONRA BEKLE ARADAN 1 SAAT GEÇTİĞİNDE GENE BAS :d OLUM BNMKİ KAÇ K LIK EHSAPLAR GİŞTTİ AQ BU ARADA EHSBAIN BOK YOLUNA GİTTİ SOĞUK SU İÇ.

KANKA BNM BAŞIMADA GELMİŞTİ. PP İNSTAGRAM LOGOSU KOYMA BAŞKA BİŞEY KOY VE ENGEL YİYENE KADARDA DM BASMA 10-20 BAS SONRA BEKLE ARADAN 1 SAAT GEÇTİĞİNDE GENE BAS :d OLUM BNMKİ KAÇ K LIK EHSAPLAR GİŞTTİ AQ BU ARADA EHSBAIN BOK YOLUNA GİTTİ SOĞUK SU İÇ.
SENİN KADAR AÇIK SÖZLÜ GÖRMEDİM FORUMDA AMK 😂

hesaba girince söylicek, bize bildir dediğinde 38 e atıyorsa ho 83e atıyorsa go
Bu hesap giderse
Medyayla acarım en kotu bu kadar olumsuz düsünmeyin

hesap yapaydan büyük ihtimal gitmiştir medyayla açılır kafanı sıkma dm den giden hesap yapaydan gidiyor genel de

131,863Konular
3,272,114Mesajlar
316,422Kullanıcılar
hundredtucoSon Üye
Üst Alt