-
sky
BABA
olum sen ona bir şey veriyorsun oda sana bir şey veriyor takas iştebunun neyi takas aga xd
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
olum sen ona bir şey veriyorsun oda sana bir şey veriyor takas iştebunun neyi takas aga xd
@Mectruy gomtan burda ayt'ye ağır yalan dolan ve hakaret içeren sözler sarf ediliyor nirdasın ?Bunu tartışmanın yeri burası değil ama AYT'de bir süre yöneticilik yaptıktan sonra çektim gittim. Cedkan Bir Yafes dedikleri adam Mehmet Telli. Sonra o bir hesabı emekliye ayırıyor bahanesiyle vs yeni hesaba geçiyor. Bir sürü yalan dolan. Zeki adamları sömürüp durdu. Mehmet Telli korkusuz medya'nın sahibi. Yani medya'dan anlıyor. AYT'yi bu şekilde yüceltti...
Bir de arap müziklerini seviyor. Daha çok özele girmeyeyim.![]()
he tm öyle olsun xd takas yapan varmı ozmnolum sen ona bir şey veriyorsun oda sana bir şey veriyor takas işte
Özele gel istediğin konuyu öğreteyim. SQL, XSS, CSRF, MİTM, SQLi, BruteForce, Command Executation, araba heyqqleme, güvenlik kameralarını devre dışı bırakma, trafik ışıklarını değiştirme...he tm öyle olsun xd takas yapan varmı ozmn

evet aytde ne yapıyorsun kendin yapıyorsun öğrenme vs yokBunu tartışmanın yeri burası değil ama AYT'de bir süre yöneticilik yaptıktan sonra çektim gittim. Cedkan Bir Yafes dedikleri adam Mehmet Telli. Sonra o bir hesabı emekliye ayırıyor bahanesiyle vs yeni hesaba geçiyor. Bir sürü yalan dolan. Zeki adamları sömürüp durdu. Mehmet Telli korkusuz medya'nın sahibi. Yani medya'dan anlıyor. AYT'yi bu şekilde yüceltti...
Bir de arap müziklerini seviyor. Şiir yazmayı seviyor. Hatta Cedkan Bir Yafes'in şiiri diye bir şey yayınlamıştılar. Daha çok özele girmeyeyim.
AYT forumunun da değeri 0. Lamer grupları bile daha iyi konular açıyor. Orda geçirdiğim zamanın hepsi çöp. Hiçbir şey katmadı bana. Gerçekten önemli saldırılar da görmedim...
sen müsait oldugunda yaz ben sana geri donecemÖzele gel istediğin konuyu öğreteyim. SQL, XSS, CSRF, MİTM, SQLi, BruteForce, Command Executation, araba heyqqleme, güvenlik kameralarını devre dışı bırakma, trafik ışıklarını değiştirme...
Seç beğen al.![]()
ayyıldık bunları ne zaman hackledi ?Ayt bunları hackleyince lamer oldukları anlaşıldı![]()
Bütün sırrı bozdunayyıldık bunları ne zaman hackledi ?![]()
![]()
kendileri domain alıp kendileri bastığı zaman kendi kendine basan göt topluluğu ayt başka bir şeye yaramıyor
burdan da The_Bekir e selam söylim.

https://hacknews.org/2018/07/11/ayyildiz-org-tim-dosyasi-ozel-haber/ şurayı okuyodum börü, dalmışım farketmedim hemen müdahale ediyorum.@Mectruy gomtan burda ayt'ye ağır yalan dolan ve hakaret içeren sözler sarf ediliyor nirdasın ?
hahaha mec hoca mikemmelşurayı okuyodum börü, dalmışım farketmedim hemen müdahale ediyorum.