Anonymous'a Ne Oldu?

Bunu tartışmanın yeri burası değil ama AYT'de bir süre yöneticilik yaptıktan sonra çektim gittim. Cedkan Bir Yafes dedikleri adam Mehmet Telli. Sonra o bir hesabı emekliye ayırıyor bahanesiyle vs yeni hesaba geçiyor. Bir sürü yalan dolan. Zeki adamları sömürüp durdu. Mehmet Telli korkusuz medya'nın sahibi. Yani medya'dan anlıyor. AYT'yi bu şekilde yüceltti...
Bir de arap müziklerini seviyor. Daha çok özele girmeyeyim. :D
@Mectruy gomtan burda ayt'ye ağır yalan dolan ve hakaret içeren sözler sarf ediliyor nirdasın ?

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
hatırlıyorum bundan 2 sne önce who am i izleyip (forum sansürlemeden ben sansürleyeyim)leymır yıldız da hesap açmışlığım vardır.ordaki ortamıda çok iyi bilirim üstler astlarına kölelik yaptırır 7 yaşındaki çocuk devrelerim der er olan adam astlarım der ? wtf moruk en çok ona şaşıyorum zaten ulan amk er zaten en düşük rütbe senin nasıl astın olsun forumda yani yıkık bir sistem ve döl israfı şizofren bir adminin yönetimiyle anca iftiralarla ve twitter instagram hackleyip para domalıp yaptırdıkları şarkılarla gündeme oturuyorlar böylece etrafta bi mayyıldız dim zuz zes kesin marsa müşmanlar çıqsında görelim lafı dolaşıyo.Hele zaten lameryıldıztimli biriyle konuşmak ayrıdır adam bir mic basar sanarsın ümraniye devlet hastanesi kadın doğum bölümünde küveze alınan bebe ilk sözlerinde cmd ping ayt diyor

Bunu tartışmanın yeri burası değil ama AYT'de bir süre yöneticilik yaptıktan sonra çektim gittim. Cedkan Bir Yafes dedikleri adam Mehmet Telli. Sonra o bir hesabı emekliye ayırıyor bahanesiyle vs yeni hesaba geçiyor. Bir sürü yalan dolan. Zeki adamları sömürüp durdu. Mehmet Telli korkusuz medya'nın sahibi. Yani medya'dan anlıyor. AYT'yi bu şekilde yüceltti...
Bir de arap müziklerini seviyor. Şiir yazmayı seviyor. Hatta Cedkan Bir Yafes'in şiiri diye bir şey yayınlamıştılar. Daha çok özele girmeyeyim. :D

AYT forumunun da değeri 0. Lamer grupları bile daha iyi konular açıyor. Orda geçirdiğim zamanın hepsi çöp. Hiçbir şey katmadı bana. Gerçekten önemli saldırılar da görmedim...
evet aytde ne yapıyorsun kendin yapıyorsun öğrenme vs yok :D tamamen zaman kaybı olan bi durum zaten iyice karıştırdılar 7 yaşındakilere yetki vericeklermiş yani bitmiş bakarsan kitle zaten çoğunluğu 7-8 yaş

132,435Konular
3,280,924Mesajlar
317,569Kullanıcılar
Ze_12Son Üye
Üst Alt