Bildiğiniz biryer var mı ?sanırım biryerden sponsorluk almanız gerek daha sonrasından bannerlara footerlara reklam koyabilirsiniz.
Coinhive araştırTeşekkürler, aklıma bitcoin miner eklemek geldi fakat araştırdığımda pek birşey bulamadım.
Biraz göz attım. Sanırım türkiyeye erişimi engellenmiş.Coinhive araştır
Bu paralarla araba alirmiyizsizdigin sitelerin indexlerini editle footer e reklam kodunu ekle yada popup acilan pencere seklinde ekle her acilan pencereden para kazanirsin tabi buyyuk hitli sitelere koyarsan gunluk daha guzel paralar gelir yakinda gunluk kazanclarimi gosterimsabirli olun bu eurolar nerden geliyo habrriniz vrmi sizin
![]()

avrupa dan geliyo nerden gelcek xd wqwqqwwqqwwqqw trollsizdigin sitelerin indexlerini editle footer e reklam kodunu ekle yada popup acilan pencere seklinde ekle her acilan pencereden para kazanirsin tabi buyyuk hitli sitelere koyarsan gunluk daha guzel paralar gelir yakinda gunluk kazanclarimi gosterimsabirli olun bu eurolar nerden geliyo habrriniz vrmi sizin
![]()
Alırsın derken içinden geçırdıgın kelimeyı duydum [Ya rramı alırsın![]()
alirsin yegenim![]()
]Bu arada harbi iyi makine![]()
alirsin yegenim![]()
wqwqwqwqwqwqwqwqAlırsın derken içinden geçırdıgın kelimeyı duydum [Ya rramı alırsın]

Reis bu işler tehlikeli mi xjkddnkrsizdigin sitelerin indexlerini editle footer e reklam kodunu ekle yada popup acilan pencere seklinde ekle her acilan pencereden para kazanirsin tabi buyyuk hitli sitelere koyarsan gunluk daha guzel paralar gelir yakinda gunluk kazanclarimi gosterimsabirli olun bu eurolar nerden geliyo habrriniz vrmi sizin
![]()
bişey olmaz korkmaReis bu işler tehlikeli mi xjkddnkr
Yani yakalanırsan kaç sene yatarsın gibi![]()