Hacklediğim siteye nasıl reklam koyabilirim ?

A

Anarchosa

sanırım biryerden sponsorluk almanız gerek daha sonrasından bannerlara footerlara reklam koyabilirsiniz.

Rating - 0%

Teşekkürler, aklıma bitcoin miner eklemek geldi fakat araştırdığımda pek birşey bulamadım.

I

Isko~

sizdigin sitelerin indexlerini editle footer e reklam kodunu ekle yada popup acilan pencere seklinde ekle her acilan pencereden para kazanirsin tabi buyyuk hitli sitelere koyarsan gunluk daha guzel paralar gelir yakinda gunluk kazanclarimi gosterim :D sabirli olun bu eurolar nerden geliyo habrriniz vrmi sizin :D

U

Unbalanced

sizdigin sitelerin indexlerini editle footer e reklam kodunu ekle yada popup acilan pencere seklinde ekle her acilan pencereden para kazanirsin tabi buyyuk hitli sitelere koyarsan gunluk daha guzel paralar gelir yakinda gunluk kazanclarimi gosterim :D sabirli olun bu eurolar nerden geliyo habrriniz vrmi sizin :D
Bu paralarla araba alirmiyiz :D

B

Byb!r@

aga hacklediğin siteye niye reklam koymak istersinki bas shelli vur index i olay bu yani veya benim bilmediğim üst rütbelerimin bildiği farklı fantezilerde var mesela shell i bypass ediyolar nedenini bilmiyom ama ediyolar neyse reklam koymak bana biraz ters geldi de ondan söyledim forumda araştırırsan bulabilirsin belki çee

B

Byb!r@

şimdi meseleni anladım dostum LlNK.TL BOTU var forumda benim konum ordaki reklamlardan para kazanabilrsin

B

Byb!r@

avrupa dan geliyo nerden gelcek xd wqwqqwwqqwwqqw troll

I

Isko~

Bu paralarla araba alirmiyiz :D
IMG_20180513_WA0006.jpg

alirsin yegenim :D

A

Anarchosa

Reis bu işler tehlikeli mi xjkddnkr
Yani yakalanırsan kaç sene yatarsın gibi :D

131,516Konular
3,268,925Mesajlar
315,327Kullanıcılar
sdking06Son Üye
Üst Alt