Hacklediğim siteye nasıl reklam koyabilirim ? (1 Viewer)

Başlıktada söylediğim gibi hackediğim siteye nasıl reklam koyup para kazanabilirim ?

sanırım biryerden sponsorluk almanız gerek daha sonrasından bannerlara footerlara reklam koyabilirsiniz.

sizdigin sitelerin indexlerini editle footer e reklam kodunu ekle yada popup acilan pencere seklinde ekle her acilan pencereden para kazanirsin tabi buyyuk hitli sitelere koyarsan gunluk daha guzel paralar gelir yakinda gunluk kazanclarimi gosterim :D sabirli olun bu eurolar nerden geliyo habrriniz vrmi sizin :D

sizdigin sitelerin indexlerini editle footer e reklam kodunu ekle yada popup acilan pencere seklinde ekle her acilan pencereden para kazanirsin tabi buyyuk hitli sitelere koyarsan gunluk daha guzel paralar gelir yakinda gunluk kazanclarimi gosterim :D sabirli olun bu eurolar nerden geliyo habrriniz vrmi sizin :D
Bu paralarla araba alirmiyiz :D

aga hacklediğin siteye niye reklam koymak istersinki bas shelli vur index i olay bu yani veya benim bilmediğim üst rütbelerimin bildiği farklı fantezilerde var mesela shell i bypass ediyolar nedenini bilmiyom ama ediyolar neyse reklam koymak bana biraz ters geldi de ondan söyledim forumda araştırırsan bulabilirsin belki çee

şimdi meseleni anladım dostum LlNK.TL BOTU var forumda benim konum ordaki reklamlardan para kazanabilrsin

avrupa dan geliyo nerden gelcek xd wqwqqwwqqwwqqw troll

Bu paralarla araba alirmiyiz :D
IMG_20180513_WA0006.jpg

alirsin yegenim :D

Reis bu işler tehlikeli mi xjkddnkr
Yani yakalanırsan kaç sene yatarsın gibi :D

Yanıt yazmak için giriş yapmalısınız
Forum özelliklerini kullanmak ve Level 2 üyelik satın almak için hesabınıza giriş yapın.

Users who are viewing this thread

133,407Konular
3,281,423Mesajlar
320,803Kullanıcılar
pınesSon Üye
Üst Alt