Neden ama bukadar kolaymı insanlara iftira atmakBurda zeki003 diye user vardi o 2 yil yedi ayt yuzunden yani bro ben korkutmuyorum sadece dogrulari soyluyom
Neden ama bukadar kolaymı insanlara iftira atmakBurda zeki003 diye user vardi o 2 yil yedi ayt yuzunden yani bro ben korkutmuyorum sadece dogrulari soyluyom
Haklisin bro sende haklisin ama bisi olmaz 2 yil yatip cikarsinNeden ama bukadar kolaymı insanlara iftira atmak
İshak telli vatsaptan ve telegramdan arama ile sürekli rahatsız ediyor engelledim ama bilmiyorum içimde bir kuşku var çünkü son konuşmamızda küfür ve savcılığa gitme tehdidinde bulunmuştukardeş sen şimdi diyelim ki onlarla konuşmuyorsun onlar kendileri sana yazıyorlar mı tehdit ediyorlar mı?
İshak telli vatsaptan ve telegramdan arama ile sürekli rahatsız ediyor engelledim ama bilmiyorum içimde bir kuşku var çünkü son konuşmamızda küfür ve savcılığa gitme tehdidinde bulunmuştu
Onuda gectim en az 1 sene yatarsin bro
olum varya çıldırtmayın beni o ishak telli mi ne telini koparrım hırçınım ben taaamıııı sinirlendirmeyin lenİshak telli vatsaptan ve telegramdan arama ile sürekli rahatsız ediyor engelledim ama bilmiyorum içimde bir kuşku var çünkü son konuşmamızda küfür ve savcılığa gitme tehdidinde bulunmuştu
Replica mectruy galibaskypden yaz bana bi
live:mectry
yokla adım cem ters yapmışdım cem in tersi mecReplica mectruy galiba
seni sevdim gel çifte telli oyniyakAbiler Allah aşkıan korkutmayın 2 yıl 3 yıl 5 yıl demeyin niye ben ceza yiyeyim ben birşey yapmadım lanet olsunki onlara inandımbilgimi verdim vatan sever sandım allah belamj vereydide bulaşmasaydım
yokla adım cem ters yapmışdım cem in tersi mec
llah razı olsun abi'la isko korkutma **Küfürbaz** bise olmaz lan bak profilimde skype yazıyor korkunca bana yaz aq 4 pice sanal mi birakilir
Allah Çarpsın burnumla güldüm amk dayudfgsevtyasd![]()
Başlığı Okuyunca Aklıma Gelen Göörsel(flashback)
tr yapcakdım y fazladn oldu mkmec tamam try ne![]()
![]()