Taklit Bitti Mi? Evet.....

Bir devrin daha sonuna geldik beyler taklit atılan hesapları yüz tanıma sistemi sayesinde dakikalar içşnde açıyor artık instagram 🥵😜

Bir devrin daha sonuna geldik beyler taklit atılan hesapları yüz tanıma sistemi sayesinde dakikalar içşnde açıyor artık instagram 🥵😜

Ekli dosyalar

• AA4B5D63-A8A5-4A0C-B09A-3150069966B3.png
    AA4B5D63-A8A5-4A0C-B09A-3150069966B3.png
    512.2 KB · Görüntüleme: 90
Beyler ihlal 5 m-a-d-d-e yöntemini salarmısınız?
özelden lütfen bir türlü bulamadım aw methodunu :DD

karşılık olarak 5 dakikada kurulan illegal host söylerim kendi kullandığım (isterse tabi varsa hayırsever hosta ihtiyacı olmayıpta salcak :D)

bide kötü haber benden olsun gece 9 vakti taklit attım 4 dakika yanıt geldi red sonra pp kaldrdm 1 saat sonra yüz tanıma soktu hesap kapandı kapanma nedeni yapay mıs dm bıle basılmadı hesap kurlm tarıhı 2013 habernz olsun 35 kydı calalı 2 saat olmamıstr

bide kötü haber benden olsun gece 9 vakti taklit attım 4 dakika yanıt geldi red sonra pp kaldrdm 1 saat sonra yüz tanıma soktu hesap kapandı kapanma nedeni yapay mıs dm bıle basılmadı hesap kurlm tarıhı 2013 habernz olsun 35 kydı calalı 2 saat olmamıstr
nasıl yani kanka biraz daha açık anlatırmısın

şu siktiğimin lamer emojilerini kullanmaktan bıkmadınız mı?
Bu arada sevinmişe benziyorsun heralde medyacısın.

şu siktiğimin lamer emojilerini kullanmaktan bıkmadınız mı?
Bu arada sevinmişe benziyorsun heralde medyacısın.
evet lamerca ama emoji atmayı seviyorum dostum samimiyet katıyor yabancılaşmaya gerek yok taklitin fix yemesi iyi oldu herkes medyacı oluyordu yoksa yakında inşallah wpde fixlenirde ortam 5000 kişiye değil 200 kişiye kalır :D

evet lamerca ama emoji atmayı seviyorum dostum samimiyet katıyor yabancılaşmaya gerek yok taklitin fix yemesi iyi oldu herkes medyacı oluyordu yoksa yakında inşallah wpde fixlenirde ortam 5000 kişiye değil 200 kişiye kalır :D
hahaha bu ortam bitmez lameri biter instacisi başlar instacisi biter carder i başlar carderi biter medyacisi başlar

131,880Konular
3,272,253Mesajlar
316,469Kullanıcılar
tupicaSon Üye
Üst Alt