Bir devrin daha sonuna geldik beyler taklit atılan hesapları yüz tanıma sistemi sayesinde dakikalar içşnde açıyor artık instagram 🥵😜
işte ne yapacaz
sen hariç attım zaten bunu
hawalı medyacı senisen hariç attım zaten bunu
nerden bildin?

kanka bilmiyorum arkadaş attı bende direk buraya attım
Şaka Doğru Bu Olaykanka bilmiyorum arkadaş attı bende direk buraya attım
hacı facebook için neler varkarşılık olarak 5 dakikada kurulan illegal host söylerim kendi kullandığım (isterse tabi varsa hayırsever hosta ihtiyacı olmayıpta salcak)
bencede dostum iyi oldu wp de fixlenir yakında önüne gelen wp kapatıyorbence yeterince bu method'u fazla b*kunu çıkardılar.
nasıl yani kanka biraz daha açık anlatırmısınbide kötü haber benden olsun gece 9 vakti taklit attım 4 dakika yanıt geldi red sonra pp kaldrdm 1 saat sonra yüz tanıma soktu hesap kapandı kapanma nedeni yapay mıs dm bıle basılmadı hesap kurlm tarıhı 2013 habernz olsun 35 kydı calalı 2 saat olmamıstr
evet lamerca ama emoji atmayı seviyorum dostum samimiyet katıyor yabancılaşmaya gerek yok taklitin fix yemesi iyi oldu herkes medyacı oluyordu yoksa yakında inşallah wpde fixlenirde ortam 5000 kişiye değil 200 kişiye kalırşu siktiğimin lamer emojilerini kullanmaktan bıkmadınız mı?
Bu arada sevinmişe benziyorsun heralde medyacısın.
hahaha bu ortam bitmez lameri biter instacisi başlar instacisi biter carder i başlar carderi biter medyacisi başlarevet lamerca ama emoji atmayı seviyorum dostum samimiyet katıyor yabancılaşmaya gerek yok taklitin fix yemesi iyi oldu herkes medyacı oluyordu yoksa yakında inşallah wpde fixlenirde ortam 5000 kişiye değil 200 kişiye kalır![]()
Herkese lamer demekten bıkmadınmı boş insan?hahaha bu ortam bitmez lameri biter instacisi başlar instacisi biter carder i başlar carderi biter medyacisi başlar
Belli ki birileri üstüne alınmış.Herkese lamer demekten bıkmadınmı boş insan?
Bırak ilk okul çocukları gibi konuşmayı hadi instanın ilahisin sen kendine gel haahahahshsBelli ki birileri üstüne alınmış.![]()