1 türk sitesi uyarıldı (1 Viewer)

https://mirror-h.org/zone/2639122/ NOT : kesinlikle shell basılmamıştır

Merhaba;
kozalak.com.tr sitesinin sahibiyim.
Samimi söylüyorum tebrik ederim büyük başarı sağlamışsın. Keşke öncesinde bize ulaşmayı deneseydin. Black hat olacağına keşke white hackerlığı tercih etseydin. Herkes Black hat olabiliyor da zor olan white hacker olmak. Takdir edilecek kısım burası.

açık nerede bilmiyoruz. Açığı bize iletin kapatalım. [email protected]

Ekmeğimizin peşindeyiz. Online tabletler üzerinden menüleri gösteriyoruz. Fakat şuanda sayenizde hiç bir müşteriye bu covid sürecinde menüyü veremiyoruz tekrarlanacak diye.

🔒 Bu içeriği görmek için giriş yapın

Merhaba;
Samimi söylüyorum tebrik ederim büyük başarı sağlamışsın. Keşke öncesinde bize ulaşmayı deneseydin. Black hat olacağına keşke white hackerlığı tercih etseydin. Herkes Black hat olabiliyor da zor olan white hacker olmak. Takdir edilecek kısım burası.

Ekmeğimizin peşindeyiz. Online tabletler üzerinden menüleri gösteriyoruz. Fakat şuanda sayenizde hiç bir müşteriye bu covid sürecinde menüyü veremiyoruz tekrarlanacak diye.
size mail atıcam açığı nasıl kapatıcağınız ile ilgili

Merhaba;

e-postanıza gönderilmiştir yapabileceklerinizi söyledim

Yanıt yazmak için giriş yapmalısınız
Forum özelliklerini kullanmak ve Level 2 üyelik satın almak için hesabınıza giriş yapın.

Users who are viewing this thread

133,369Konular
3,275,828Mesajlar
321,443Kullanıcılar
369015beedSon Üye
Üst Alt