1 türk sitesi uyarıldı

https://mirror-h.org/zone/2639122/ NOT : kesinlikle shell basılmamıştır

bende şu olayı çözemiyorum uyarıcaksan mail at veya uyarı.txt aç . anasayfaya dana kadar indexi atıyorsunuz hacked yazıp sonra "uyardım" atmana bişey diyen yok dostum hackledim yaz :D

Merhaba;
kozalak.com.tr sitesinin sahibiyim.
Samimi söylüyorum tebrik ederim büyük başarı sağlamışsın. Keşke öncesinde bize ulaşmayı deneseydin. Black hat olacağına keşke white hackerlığı tercih etseydin. Herkes Black hat olabiliyor da zor olan white hacker olmak. Takdir edilecek kısım burası.

açık nerede bilmiyoruz. Açığı bize iletin kapatalım. [email protected]

Ekmeğimizin peşindeyiz. Online tabletler üzerinden menüleri gösteriyoruz. Fakat şuanda sayenizde hiç bir müşteriye bu covid sürecinde menüyü veremiyoruz tekrarlanacak diye.

Merhaba;
Samimi söylüyorum tebrik ederim büyük başarı sağlamışsın. Keşke öncesinde bize ulaşmayı deneseydin. Black hat olacağına keşke white hackerlığı tercih etseydin. Herkes Black hat olabiliyor da zor olan white hacker olmak. Takdir edilecek kısım burası.

Ekmeğimizin peşindeyiz. Online tabletler üzerinden menüleri gösteriyoruz. Fakat şuanda sayenizde hiç bir müşteriye bu covid sürecinde menüyü veremiyoruz tekrarlanacak diye.
size mail atıcam açığı nasıl kapatıcağınız ile ilgili

Merhaba;

e-postanıza gönderilmiştir yapabileceklerinizi söyledim

131,811Konular
3,271,608Mesajlar
316,268Kullanıcılar
pusatuygurSon Üye
Üst Alt