Aşağıdaki linkten kayıt olursanız 2100 elmasınız oluyor ve aynı gün akşamı hesabınıza yatıyor para denedim ve oldu
Aşağıdaki linkten kayıt olursanız 2100 elmasınız oluyor ve aynı gün akşamı hesabınıza yatıyor para denedim ve oldu...
Tamamdır teşekkür ederimEllerine sağlık şimdi inceledim bir miktar kazanmak isteyen üyeler inceleyebilir.
Ayrıca bu tip konuları paylaşırken projenin durumunu amacını faaliyetlerini kazanırken nasıl çalıştığını tüm detayları ile paylaşın sadece ref kodunuzu verip kenara çekilmeyin.
Kampanya linki detayları aşağıdadır.
Efsane
efsanetr.com
Aşağıdaki link de bitci de swap kanıtıdır texleri dönüştürebilirsiniz.
TEX/USDT Fiyatı ve Grafiği | SAFEbit
SAFEbit ile TEX/USDT fiyatlarını anlık olarak takip edin! Güncel TEX/USDT Fan Token fiyatı, piyasa değeri ve 24 saatlik işlem hacmini görüntüleyin.www.bitci.com.tr
abi muhabbeti anlamadım 1100 taş oldu şimdi bunları ne yapıcamEllerine sağlık şimdi inceledim bir miktar kazanmak isteyen üyeler inceleyebilir.
Ayrıca bu tip konuları paylaşırken projenin durumunu amacını faaliyetlerini kazanırken nasıl çalıştığını tüm detayları ile paylaşın sadece ref kodunuzu verip kenara çekilmeyin.
Kampanya linki detayları aşağıdadır.
Efsane
efsanetr.com
Aşağıdaki link de bitci de swap kanıtıdır texleri dönüştürebilirsiniz.
TEX/USDT Fiyatı ve Grafiği | SAFEbit
SAFEbit ile TEX/USDT fiyatlarını anlık olarak takip edin! Güncel TEX/USDT Fan Token fiyatı, piyasa değeri ve 24 saatlik işlem hacmini görüntüleyin.www.bitci.com.tr
abi taşları verdi doğru ama tex nerden alıcam sadece tex değil diğer coinlere giriyorum satın al butonu falan yok yani anladınmı öyle taş verdi sadece gezindim baya nasıl alıcağımı bulamadım destek ekibi yok zaten bize ulaşın kısmında whatsapp kanalı koymuşlar öyle destek fln yok yaniSadece göz gezdirdim ve üyelik açmadım bu sebeple nasıl yapıldığına bakmadım.
Taşlar Tex e çevriliyor tex ler de USDT ye dönüşüyor ama üyelik açmadığım için ne nereden dönüştürülüyor bilmiyorum
ve ilk bakışta algılanan bitci de Tex leri kabul ediyor
@alpkara işte bu yüzden konu açan detay yazsın diyorum ref linki veriliyor geçişiyor bu sefer konuya giren kimse hiçbir şey anlamıyor
Neyse anlat arkadaşlarına elması nasıl tex e dönüştürdün oradan USDT çektin?
Denedim oldu demişsin
Kişisel merkeze gittikten sonra Airdrop adresi kısmına TRX çekim adresinizi girin ondan sonra gün içinde paranızı gönderiyorlar çekim yapabiliyorsunuz direk.abi muhabbeti anlamadım 1100 taş oldu şimdi bunları ne yapıcam
Rica ederim.