%100 Ücretsiz TRX Kazanma Fırsatı(KYC onaysız)

Aşağıdaki linkten kayıt olursanız 2100 elmasınız oluyor ve aynı gün akşamı hesabınıza yatıyor para denedim ve oldu...

Ellerine sağlık şimdi inceledim bir miktar kazanmak isteyen üyeler inceleyebilir.

Ayrıca bu tip konuları paylaşırken projenin durumunu amacını faaliyetlerini kazanırken nasıl çalıştığını tüm detayları ile paylaşın sadece ref kodunuzu verip kenara çekilmeyin.

Kampanya linki detayları aşağıdadır.

Aşağıdaki link de bitci de swap kanıtıdır texleri dönüştürebilirsiniz.

Tamamdır teşekkür ederim

Ellerine sağlık şimdi inceledim bir miktar kazanmak isteyen üyeler inceleyebilir.

Ayrıca bu tip konuları paylaşırken projenin durumunu amacını faaliyetlerini kazanırken nasıl çalıştığını tüm detayları ile paylaşın sadece ref kodunuzu verip kenara çekilmeyin.

Kampanya linki detayları aşağıdadır.

Aşağıdaki link de bitci de swap kanıtıdır texleri dönüştürebilirsiniz.

abi muhabbeti anlamadım 1100 taş oldu şimdi bunları ne yapıcam

Sadece göz gezdirdim ve üyelik açmadım bu sebeple nasıl yapıldığına bakmadım.

Taşlar Tex e çevriliyor tex ler de USDT ye dönüşüyor ama üyelik açmadığım için ne nereden dönüştürülüyor bilmiyorum

ve ilk bakışta algılanan bitci de Tex leri kabul ediyor

@alpkara işte bu yüzden konu açan detay yazsın diyorum ref linki veriliyor geçişiyor bu sefer konuya giren kimse hiçbir şey anlamıyor

Neyse anlat arkadaşlarına elması nasıl tex e dönüştürdün oradan USDT çektin?

Denedim oldu demişsin
abi taşları verdi doğru ama tex nerden alıcam sadece tex değil diğer coinlere giriyorum satın al butonu falan yok yani anladınmı öyle taş verdi sadece gezindim baya nasıl alıcağımı bulamadım destek ekibi yok zaten bize ulaşın kısmında whatsapp kanalı koymuşlar öyle destek fln yok yani

131,798Konular
3,271,465Mesajlar
316,219Kullanıcılar
Üst Alt