192.168.1.1 Giremiyorum

Merhaba kardeşlerim. Ben 192.168.1.1 adresine giremiyorum port açmak için fakat olmuyor. Bir az araştırdım fakat modem resetlemek faydalı olur diyorlar. Modem resetlemeden...

Merhaba kardeşlerim. Ben 192.168.1.1 adresine giremiyorum port açmak için fakat olmuyor. Bir az araştırdım fakat modem resetlemek faydalı olur diyorlar. Modem resetlemeden başka yolu yok mu ?

lWyLbp.png

ipconfig ile ara yüzünün 192.168.1.1 olduğundan emin ol öncelikle eğer doğruysa modemine reset at bende aynı sorunla karşılamıştım resetleyınce düzelmişti

Port açamıyorsan müşteri hizmetlerini ara en sağlıklı bilgiyi onlar verecektir.
Gök-börü Bende port açamıyorum Aslında Lettop da açıyordum Bozuldu kasa pc var şuan onda ne yaptıysam açamadım Bu olay benim pc ile alakalı olduğunu düşünüyorum Bu konuda ben müşteri hizmetlerimi aramalımıyım sahsen ben onlar olsam la git bilgisayarını deiştir deyip yüzüne kapatırım

Gök-börü Bende port açamıyorum Aslında Lettop da açıyordum Bozuldu kasa pc var şuan onda ne yaptıysam açamadım Bu olay benim pc ile alakalı olduğunu düşünüyorum Bu konuda ben müşteri hizmetlerimi aramalımıyım sahsen ben onlar olsam la git bilgisayarını deiştir deyip yüzüne kapatırım
Bi makale okumuştum btk sabit ip olmadan port açmayı engelledi diye biliyorum. Ben 2 farklı modemde denemiştim fakat bi türlü açamamıştım. Rat için denemiştim. Şimdi eve geldim rat oluştup birde evdeki modemde deniyeceğim.

Yok müşteri hizmetleri her türlü konuda yardımcı olur. En sağlıklısı bence bi ara sor. Benim portta bir türlü açılmıyordu müşteri hizmetlerini aradım açtılar

131,819Konular
3,271,658Mesajlar
316,282Kullanıcılar
KaplanphpsSon Üye
Üst Alt