Merhaba kardeşlerim. Ben 192.168.1.1 adresine giremiyorum port açmak için fakat olmuyor. Bir az araştırdım fakat modem resetlemek faydalı olur diyorlar. Modem resetlemeden başka yolu yok mu ?
Merhaba kardeşlerim. Ben 192.168.1.1 adresine giremiyorum port açmak için fakat olmuyor. Bir az araştırdım fakat modem resetlemek faydalı olur diyorlar. Modem resetlemeden...
Port açamıyorsan müşteri hizmetlerini ara en sağlıklı bilgiyi onlar verecektir.
192.168.1.1 oldgu kesinmi 192.168.2.1 falanda olabilir yaniben hiç 192.168.1.1 adresine giremiyorum bunun için aramam gerek mi ?
192.168.1.1 oldgu kesinmi 192.168.2.1 falanda olabilir yani
Modemin markasi ne
Farkli tarayici ile denedinmi ?
Modeme ressey attinmi ?
Türksat Veya Ttnet Kullanıyorsun Sanırım Türksat İse Port Açmak ZorMerhaba kardeşlerim. Ben 192.168.1.1 adresine giremiyorum port açmak için fakat olmuyor. Bir az araştırdım fakat modem resetlemek faydalı olur diyorlar. Modem resetlemeden başka yolu yok mu ?
Türksat Veya Ttnet Kullanıyorsun Sanırım Türksat İse Port Açmak Zor
Youtube Bakabilirsin.TP-LINK kullaniyorum
Reset at modeme tekrar kurulum yap.Olucaktır.TP-LINK kullaniyorum
tamam sagolasinReset at modeme tekrar kurulum yap.Olucaktır.
Gök-börü Bende port açamıyorum Aslında Lettop da açıyordum Bozuldu kasa pc var şuan onda ne yaptıysam açamadım Bu olay benim pc ile alakalı olduğunu düşünüyorum Bu konuda ben müşteri hizmetlerimi aramalımıyım sahsen ben onlar olsam la git bilgisayarını deiştir deyip yüzüne kapatırımPort açamıyorsan müşteri hizmetlerini ara en sağlıklı bilgiyi onlar verecektir.
Bi makale okumuştum btk sabit ip olmadan port açmayı engelledi diye biliyorum. Ben 2 farklı modemde denemiştim fakat bi türlü açamamıştım. Rat için denemiştim. Şimdi eve geldim rat oluştup birde evdeki modemde deniyeceğim.Gök-börü Bende port açamıyorum Aslında Lettop da açıyordum Bozuldu kasa pc var şuan onda ne yaptıysam açamadım Bu olay benim pc ile alakalı olduğunu düşünüyorum Bu konuda ben müşteri hizmetlerimi aramalımıyım sahsen ben onlar olsam la git bilgisayarını deiştir deyip yüzüne kapatırım
Yok müşteri hizmetleri her türlü konuda yardımcı olur. En sağlıklısı bence bi ara sor. Benim portta bir türlü açılmıyordu müşteri hizmetlerini aradım açtılarGök-börü Bende port açamıyorum Aslında Lettop da açıyordum Bozuldu kasa pc var şuan onda ne yaptıysam açamadım Bu olay benim pc ile alakalı olduğunu düşünüyorum Bu konuda ben müşteri hizmetlerimi aramalımıyım sahsen ben onlar olsam la git bilgisayarını deiştir deyip yüzüne kapatırım
Sabit ip tanıdılar dimi hattınaYok müşteri hizmetleri her türlü konuda yardımcı olur. En sağlıklısı bence bi ara sor. Benim portta bir türlü açılmıyordu müşteri hizmetlerini aradım açtılar
Modemin varsayalın ağ geçidi zaten 1.1 farklı ip denemeye gerek yok. Diğer yolları denediyse ve yine sonuç alamadıysa modemi reslemsi gerekPortu tekrar aç. 192.168.23.1 Ve 192.168.1.1 yerine veya 192.168.2.1 yerine 192.168.23.1 bunu dene.
reslemsi gerek
Zaten daha önceki yorumlarda önerildi yorumları okuyupta yardımcı olalım pleaseÖlede olabilir fakat. Ben yinede bazılarında onu deneyince oluyor 1.1 olduğunuda bilmiyordum aydnlattığın için teşekkürler.
Zaten daha önceki yorumlarda önerildi yorumları okuyupta yardımcı olalım please![]()