30 site hacked devamı reklamlardan sonra :D

hack forumunda 31 çekmekle övünecek halimiz yok icraatimizle övünüyoruz

lan yarrağımın tepesi burda anca apache geçiyon belki onuda yapamıyon herif orda siteleri geçip teker teker basıyor hiçmi saygın yok?

hayatında yorum mu gördün daha önce ? olmayan anlayışınızın...
oooo lafta sokarmış lafta sokarmış. kardeşim problemini gelip burada ADAM gibi dile getirmiş olsaydın. ana bacı karıştırıp kendi anana bacına sövdürtmeden dile getirmiş olsaydın senin için elimden geleni yapardım. ama şuan ananla bacını yapıyorum. hadi görüşürüz.

anca indirin kurun warezi kurun shell gömülü beleş şeyleri gidin yıkık bir domain hosting alın adam size index basınca laf yapın dava açın ulan dua et index basmış kimileri index basacak dosya bırakmıyor sitede

ben nerden bileyim senin siteni ben basar geçerim o firmanın sorunu benim değil geçilmiycek sistem yapsınlar dua et siteni pert etmedim

sunucu geçme vs bişey yok orda boşuna marka kötüleme yok illaa geçtim diyorsan wp harici 3 4 tane daha sitenin confiğini salla buraya alkışlayalım

sunucu geçme vs bişey yok orda boşuna marka kötüleme yok illaa geçtim diyorsan wp harici 3 4 tane daha sitenin confiğini salla buraya alkışlayalım
haklısın
c3knB8.png

131,813Konular
3,271,620Mesajlar
316,270Kullanıcılar
Üst Alt