ana bacı ne alaka kardeşmsizin ananız bacınız yok mu ? gidin yurt dışında yabancılarla uğraşın gelmiş bir de iyi birşeymiş gibi türk sitelerini patlatıyorsunuz
ana bacı ne alaka kardeşmsizin ananız bacınız yok mu ? gidin yurt dışında yabancılarla uğraşın gelmiş bir de iyi birşeymiş gibi türk sitelerini patlatıyorsunuz
senin anan dünyanın en iyi hayat kadını biliyon demi .dsizin ananız bacınız yok mu ? gidin yurt dışında yabancılarla uğraşın gelmiş bir de iyi birşeymiş gibi türk sitelerini patlatıyorsunuz
harbi amk qwlekjqıoejrıokrlgtfana bacı ne alaka kardeşm
başkan sakin ol sitenin dosyaları silindimi yoksa sadece indexmi bastılar anlatırmısın bi küfür etmeden.
icraatini sikeyim. siktir olup yabancılarla uğraşın . gelmiş bizim sitelerle uğraşıyorsunuzhack forumunda 31 çekmekle övünecek halimiz yok icraatimizle övünüyoruz
hayatımda gördüğüm en doğru yorum amkhack forumunda 31 çekmekle övünecek halimiz yok icraatimizle övünüyoruz
Hangisinin adminisinicraatini **Küfürbaz**. siktir olup yabancılarla uğraşın . gelmiş bizim sitelerle uğraşıyorsunuz
o adam basmasa belki başkası gelip sadece paneli silmeyecek olumlu yönden bak eğer basmasaydı şuan belki sitene güvenlik önlemi almayı düşünmeyecektin bilesitenin admin paneli yok. başka derdiniz yok mu olum sizin
oooo lafta sokarmış lafta sokarmış. kardeşim problemini gelip burada ADAM gibi dile getirmiş olsaydın. ana bacı karıştırıp kendi anana bacına sövdürtmeden dile getirmiş olsaydın senin için elimden geleni yapardım. ama şuan ananla bacını yapıyorum. hadi görüşürüz.hayatında yorum mu gördün daha önce ? olmayan anlayışınızın...
helal parti kur oy verelim
Rütben hayırlı olsun bilocan eline sağlıkhosting yok oluyor![]()
eywRütben hayırlı olsun bilocan eline sağlık
Kardeşim adam aynı serverdan 30 siteyi hacklemiş ve güzelhosting.. Ortada icraat var hosttan hosta geçiliyorsa firmanın suçudur.sunucu geçme vs bişey yok orda boşuna marka kötüleme yok illaa geçtim diyorsan wp harici 3 4 tane daha sitenin confiğini salla buraya alkışlayalım
Bilocan filan diyorum da inşallah yazdıklarımızı hakaret olarak alınmıyorsundur
haklısınsunucu geçme vs bişey yok orda boşuna marka kötüleme yok illaa geçtim diyorsan wp harici 3 4 tane daha sitenin confiğini salla buraya alkışlayalım
yani bilocan yazmasan iyi olurBilocan filan diyorum da inşallah yazdıklarımızı hakaret olarak alınmıyorsundur
Tamam kardeşim kb bizim buralarda sevgi göstermek amaçlı ama sana göre kötü gelebilir kusurabakma tekrardanyani bilocan yazmasan iyi olur
hosting firmasının hesabını gösteriyorm sana aynı swdemi diyiyorsunşu 30 tane girdiğin wp ile bu aynı swdamı ?![]()
Kardeşim zorla kendine sövdüreceksin ban yersem yerim sikimde bile olmaz kendine sövdürme adam hackledimi hackledi sende hackle görelim alkışlayalım illa biri arıza çıkarır amkşu 30 tane girdiğin wp ile bu aynı swdamı ?![]()