Lan Geeyyy Eray NaPİsen Oğlum@SpyMod
ERAY B(@Eray B )
Nickli Kişi 5 TL'lik Adamdır.
Kesinlikle Banlamasını İstiyorum.
Başka Kişileri de Tokatlamasın,
Tek Amacım Bu.
Ekli dosyayı görüntüle 20587
Ekli dosyayı görüntüle 20588
Geçmiş olsun@SpyMod
ERAY B(@Eray B )
Nickli Kişi 5 TL'lik Adamdır.
Kesinlikle Banlamasını İstiyorum.
Başka Kişileri de Tokatlamasın,
Tek Amacım Bu.
Ekli dosyayı görüntüle 20587
Ekli dosyayı görüntüle 20588
5TL Avın daLan Geeyyy Eray NaPİsen Oğlum
Benlik Durum Yok Konu BaşkalarınıGeçmiş olsun
Yen baba şeş milyonLan Geeyyy Eray NaPİsen Oğlum
plesk panelKonuya;
1- Ödeme yaptığının detaylı ekran görüntülerini ekle.
2- Daha önceki konuşma (Yapılacaklar, ve Satıcının verdiği Teminatı) ekle.
3- Eğer, Bir Hosting satın aldıysan ve bunu ph-ishing ile kullandıysan kapanabilir.
Burada, sana verdiği ve söz ettiği ürün "Hosting" ve kullanım amacın belli bunu.
Hosting Provider bunu kapatmış olabilir, Satıcı bunun teminatını sunmuyor sana nede olsa.
1,2,3 sırasıyla önceki ve ekteki ekran görüntülerini ilet, hosting provider durumu geçerlidir burada kapanma durumu neye göre.
Senin upload ettiğin veya bir change yaptığın dosya ph-ishing dosyalarında hosting servisinin kapatılmasına neden olabilir.
@Eray B 'de açıklama yapacaktır bunun hakkında, üye davet edildi.
bak çocuk senin babanın kafasına tuğlayla vurup bayıltıp kuyudan aşşağıya atarım kimsin tanımıyorum bile seni ezik muhattap olma benle@Eray B lan top
aç kardeşim benim yolumu 5 tlmi harcamaya gidiyorumeray halletsene adamın işini **Küfürbaz**
Konuyu yeniden açtım adamın parasını geri versin ne kadar forum dışı bir ticaret olsa da forumdaki seviyesine bakarak iş yapmış arkadaş.PEPHRĞPLJTPHRTJKFLŞHPGLJKŞDHPFLGJKFHŞDPFLJGHKFLDHPJGKFLDHGFDGFHK Kitliyorum konuyu forum dışı olayları şuraya taşımayın mk ne yapayım ki şimdi bu çocuk 5k takipçiyi alıp paneli atmadıysa forumla bir ilgisi yok forum dışı halletmişsiniz.