5 TL'lik Eray B :D?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rating - 0%
Konuya;

1- Ödeme yaptığının detaylı ekran görüntülerini ekle.
2- Daha önceki konuşma (Yapılacaklar, ve Satıcının verdiği Teminatı) ekle.
3- Eğer, Bir Hosting satın aldıysan ve bunu ph-ishing ile kullandıysan kapanabilir.

Burada, sana verdiği ve söz ettiği ürün "Hosting" ve kullanım amacın belli bunu.

Hosting Provider bunu kapatmış olabilir, Satıcı bunun teminatını sunmuyor sana nede olsa.

1,2,3 sırasıyla önceki ve ekteki ekran görüntülerini ilet, hosting provider durumu geçerlidir burada kapanma durumu neye göre.

Senin upload ettiğin veya bir change yaptığın dosya ph-ishing dosyalarında hosting servisinin kapatılmasına neden olabilir.

@Eray B 'de açıklama yapacaktır bunun hakkında, üye davet edildi.

Rating - 0%
Konuya;

1- Ödeme yaptığının detaylı ekran görüntülerini ekle.
2- Daha önceki konuşma (Yapılacaklar, ve Satıcının verdiği Teminatı) ekle.
3- Eğer, Bir Hosting satın aldıysan ve bunu ph-ishing ile kullandıysan kapanabilir.

Burada, sana verdiği ve söz ettiği ürün "Hosting" ve kullanım amacın belli bunu.

Hosting Provider bunu kapatmış olabilir, Satıcı bunun teminatını sunmuyor sana nede olsa.

1,2,3 sırasıyla önceki ve ekteki ekran görüntülerini ilet, hosting provider durumu geçerlidir burada kapanma durumu neye göre.

Senin upload ettiğin veya bir change yaptığın dosya ph-ishing dosyalarında hosting servisinin kapatılmasına neden olabilir.

@Eray B 'de açıklama yapacaktır bunun hakkında, üye davet edildi.
plesk panel

Kare 

Kare Kurt
Rating - 0%
PEPHRĞPLJTPHRTJKFLŞHPGLJKŞDHPFLGJKFHŞDPFLJGHKFLDHPJGKFLDHGFDGFHK Kitliyorum konuyu forum dışı olayları şuraya taşımayın mk ne yapayım ki şimdi bu çocuk 5k takipçiyi alıp paneli atmadıysa forumla bir ilgisi yok forum dışı halletmişsiniz.

F

F

PEPHRĞPLJTPHRTJKFLŞHPGLJKŞDHPFLGJKFHŞDPFLJGHKFLDHPJGKFLDHGFDGFHK Kitliyorum konuyu forum dışı olayları şuraya taşımayın mk ne yapayım ki şimdi bu çocuk 5k takipçiyi alıp paneli atmadıysa forumla bir ilgisi yok forum dışı halletmişsiniz.
Konuyu yeniden açtım adamın parasını geri versin ne kadar forum dışı bir ticaret olsa da forumdaki seviyesine bakarak iş yapmış arkadaş.

Rating - 0%
olayı anlatıyorum arkadaşlar olay şu ben bu arkadaşla ticaret yaptım 5tl ucuza bi fiyata plesk sattım pleski azureden çektim ve sonrasında satışı yaptık sanırım 1 hafta sonra vpsem kapandı sonra herkesin hostu gitti bi tek bu arkadaş sıkıntı yaptı şimdi kendimi tutucaktım ancak haykırmam lazım bu orospu evladı milletin parasını dolandırıyordu bi tane script atmıştı hosta size yemin ederim cc için kullanıyordu anasını siktiğimin beyinsizi AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA çok sinirlendim bi de bana attığı takipçilerin hepsi düşmüştü sonra fırat yine bana bot bastı takipçisinde değilim ben umrumda değilde sorun şurda çocuk bana tokatçı diye mesaj atınca ben bi hulka dönüştüm sinirlendim sonra mesajlarına bakmadım kendi kendine kudurmuş eşşek ne yapiyim yani takipçilerini gerimi iade ediyim kjDJKOIQWJDIWQDWQD

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,549Konular
3,269,119Mesajlar
315,378Kullanıcılar
OnurJeazerSon Üye
Üst Alt