Okulun itiraf sayfası var benim adımda geçiyor içinde acilen kapanması gerek yoksa disiplinlik olucam bilgili olan birisi itiraf sayfasını kapatabilirmi

Okulun itiraf sayfası var benim adımda geçiyor içinde acilen kapanması gerek yoksa disiplinlik olucam bilgili olan birisi itiraf sayfasını kapatabilirmi

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Kardeşim öncelikle selamunaleyküm aynı olay geçen aylarda benimde başıma geldi okulun adına itiraf sayfası açılmış okulun orospuları hocaların götünü yalamak amaçlı benim adımı vermişler ama ben değilim düşünceleri şu mami sanalcı o yapar neyse hocalar bize yazdı dedi böyle böyle şikaetçi olcaz okuldan atılcaksınız bizde dedik eyvallah bunlar şikayetçi oldu iş mahkemeye kadar gitti mahkemeden vs bişi çıkmaz disiplinlikte olmazsın soğuk kanlılığını koru ve diyeceğin tekşey kanıt gösterin olsun kanıtları yoksa hiçbi sikimi yiyemezler seni okuldan atmakla tehdit ediyorlarsa şikayetçi ol vallaha billaha anasını sikersin rahat ol salla siki geç dediklerimi uygula

aga ne yaptın bilmiyorum ama itiraf sayfasından gelen itirafla disipline gitmezsin yada ceza almazsın seni çağırırlarsa soğukkanlı davran bilmiyorum falan de ceza veremezler

133,098Konular
3,280,928Mesajlar
318,592Kullanıcılar
Berk3131Son Üye
Üst Alt