Okulun itiraf sayfası var benim adımda geçiyor içinde acilen kapanması gerek yoksa disiplinlik olucam bilgili olan birisi itiraf sayfasını kapatabilirmi
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Okulun itiraf sayfası var benim adımda geçiyor içinde acilen kapanması gerek yoksa disiplinlik olucam bilgili olan birisi itiraf sayfasını kapatabilirmi
75 e kaparım kardeşim TG salOkulun itiraf sayfası var benim adımda geçiyor içinde acilen kapanması gerek yoksa disiplinlik olucam bilgili olan birisi itiraf sayfasını kapatabilirmi
bi tokatçıda bu kalbimi çaldı selamı sabahı kestisayfayı özelden atta ne bok yemissin diye bakıyım, kapatacağımdan değil sadece merak.
aga ne yaptın bilmiyorum ama itiraf sayfasından gelen itirafla disipline gitmezsin yada ceza almazsın seni çağırırlarsa soğukkanlı davran bilmiyorum falan de ceza veremezlerOkulun itiraf sayfası var benim adımda geçiyor içinde acilen kapanması gerek yoksa disiplinlik olucam bilgili olan birisi itiraf sayfasını kapatabilirmi
Para yok be knk öğrenciyiz coine kapatacaksan kapat75 e kaparım kardeşim TG sal
aga sayfayı atsana bi merak ettimOkulun itiraf sayfası var benim adımda geçiyor içinde acilen kapanması gerek yoksa disiplinlik olucam bilgili olan birisi itiraf sayfasını kapatabilirmi
Ben kapatırım bana WhatsApp dan yaz 05541487190Okulun itiraf sayfası var benim adımda geçiyor içinde acilen kapanması gerek yoksa disiplinlik olucam bilgili olan birisi itiraf sayfasını kapatabilirmi
Olm ne meraklı çıktınız aqaga sayfayı atsana bi merak ettim